09.11.24

Får se om jag hinner skriva klart på 4 min?!

My och  Gustav var på bvc igår.
My: 100.5 cm  14.5 kg.
Gustav: 64 cm 7.305 kg.
Helt perfekta båda 2. =D


Skillnad mellan att spara och tjäna?! Har folk fattat det?
Om jag ska köpa en tröja för 100:- och det är 25% rea. Inte fan har jag då TJÄNAT 25:-?! Jag har SPARAT!!!
Stör mig på att företag gör reklam och skriver att man TJÄNAR pengar på att handla..

Nej, nu hinner jag inte skriva mer om det ska hinna uppdateras. Skriver mer imorrn! =D

Har iofs 2 min kvar...

09.11.21

Klockan är just nu 22.22. =D
Enligt numerologi så betyder det ju något när man ser 3 lika siffror i följd.
Om man ser siffrorna 222 så ska det vara ett tecken på att man är på rätt väg och att man ska fortsätta göra det man gör. Eftersom att jag precis skulle börja skriva ett inlägg måste det ju betyda att jag ska fortsätta skriva i min tråkiga & innehållslösa blogg? =p

Språk!
Artiklar brukar ju korrekturläsas.. Jag vet inte, men kanske beror det på att det är helg som jag hittade denna mening i ÖP idag; "Han ska också ha slagit henne också i ansiktet så att hon började blöda."
-No comments-

Dagen!
Idag har jag och Gustav varit själva mest hela dagen. När det är bara han och jag så blir det mycket gos. Vi sov en stund också. Det är rätt mysigt när det är helt tyst omkring, och det enda man hör är alla ljud som vinden gör. Det blåser i träden utanför. Knakar i huset. Slår mot fönstren. Saker blåser ner.
Mitt i dessa ljud så hör jag ljudet av Gustav när han äter och känner värmen från honom. Där vi ligger under täcket. Jag gillar det.
Vaknade ur min dvala när My kom hem igen. "MAAAAAMMAAAAA! HÄR EEE JAAAG!" ;o)
Hon och jag lagade middag. Köttbullar och stuvade makaroner. Efter middagen så åkte vi och köpte lördagsgodis. När vi skulle betala säger hon glatt: "Vi ska köpa lördagsgodis. För jag har ätit upp maten!"


Känner att jag blev lite poetisk där i början. Men det går nog över. Nu ska vi tävla. =D

09.11.20

Inte så händelserik dag idag. Vi har pysslat jag och My. Hon gillar att pyssla. Speciellt med pärlor.
Skulle bygga pärlplattor. Bara senaste dagarna så har hon blivit en djävul i en ängels kostym. Jag vänder ryggen till och plockar upp Gustav tex. När jag kommer tillbaka så ser hon lika snäll å söt ut som alltid. Skillnaden är på golvet runt henne. Där är det fullt med pärlor.
Sen har hon blivit en mästare på att skylla ifrån sig. "Nej, det var Ellen." "Det var pappa." "Det var Klas". Etc. =p
När man kommer på henne flinar hon å springer till tex pappa, gapskrattar å skriker: "TA ME PAPPA!!"


När jag hör det jag har hört & sett idag så har jag väldigt svårt för att vara tyst och låta bli att rätta..
"Jag pratade med hon" "Jag åt middag med han".
Detta kan driva mig till vansinne. Nu brukar inte jag prata så jävla mycket engelska, men när jag väl gör det funderar jag på att helt och hållet utesluta orden "him" samt "her". Istället ska jag enbart använda mig av "he" och "she". Det är lika irriterande och lika fel.. Sen när jag gör det, och någon påpekar att det är ju fel. Så ska jag också härmas. "Nej, så kan man faktiskt säga! Det är inte fel att säga så!" Självklart på engelska.

När jag ändå är inne på engelska så läste jag en blogg idag. Tjejen ifråga skulle skriva ordet kanske på engelska. Kanske skulle hon ha kollat upp hur det stavades...
För övrigt så stavade jag kanske karnske ungefär till tredje klass. =D haha


( )

Vet inte riktigt hur många gånger jag skrivit detta, men den här gången så skriver jag det med stora bokstäver (så blir det kanske svårare att missa?); "JAG PUBLICERAR INTE KOMMENTARER NÄR DOM ÄR FRÅN "ANONYM""

Så när du printar dit ditt namn, 8 bokstäver, DÅ kommer alla få se vad du skriver. =)


( )

Hehe, "anonym" som använder sig av orden "sej", "dej" och "mej" tog tydligen åt sig av det jag skrev.
H*n påpekade att jag väldigt ofta skriver Å istället för och. H*n har helt rätt! Det är jävligt slarvigt av mig. Eller, slarvigt å slarvigt. Jag är jävligt lat när jag skriver. =D Å är en bokstav. Och är 3.

Natti natti!

09.11.19

Blogg? Helt värdelöst och ointressant eg. Funderade lite idag på vad det finns för bloggar. Vad skriver alla tråkiga privatpersoner om i sina bloggar som gör det intressant å läsa? Inte ett jävla skit om du frågar mig.

Vi har en kategori, som lär vara vanligast (den tillhör jag!), som vi kan kalla för; "Vanlig jävla dagbok."
"Idag har jag varit på ICA. Köpte en tröja på stan. Åhh vad jag längtar till imorgon, då ska jag träffa Pelle!"
URTRÅKIGT! Jag skiter väl i om du ska träffa Pelle?! Å du skiter väl fullständigt i vad jag köpte på Coop??

Nästa kallas väl "Modeblogg".
I denna blogg är det vanligt att man lägger upp en riktigt dålig bild, och under står det "Det här är dagens outfit!"
VAFAN?? Du ser ut som en idiot i dom där kläderna.. (Så intressant tycker jag att det är med mode..)

Sen finns de ju något som vi kan kalla "Träningsblogg"
"Idag var jag ute och sprang en halvtimme! Åh vad jag är bra!"
Kul att du ger dig själv cred.. Men din jävla skogspromenad är inte ett dugg spännande för alla sålänge du inte stötte på en björn och blev halvt uppäten! Eller om du var på gymmet, så vänta me å skriva nåt tills den gången då du har tappat alla vikterna på handen å krossat den.

Ja, det här är ju då vad jag tycker. Jessica, jag vet att du kommer tycka att jag är lite väl negativ.. Men blunda för det den här gången!! ;p

Vad skulle då JAG kunna skriva om som JAG tycker e kul? Hum.. Hur många gånger har jag inte blivit kallad för ordpolis och/eller språkpolis?! JA! Där har vi det! Jag kan skriva om korkade (min åsikt) saker folk säger och skriver! Jag har kanske höga förväntningar, men fan.. vuxna människor som inte behärskar svenska språket och förväntar sig att jag ska ta de på allvar? Kom igen..


Så det kommer jag börja skriva om lite då å då, när jag hör eller ser något helt galet. =D
Idag så är det ordet "dej".
Tvivlar på att fjortisar (ja, jag kallar det för fjortisar, för det är ju inte en vuxen människa som jag tar på allvar) vet att Dej är en stad i Rumänien. Sen jag, en dag för längesen, slog upp det så skrattar jag faktiskt åt människor som skriver "dej" istället för "dig".
Därför så skrattar jag åt dig, anonym, när du för det första skriver en kommentar du inte vågar stå för. Sen använder du ordet "dej". Hehe.
Tips! Slå upp ordet "mej" också när ni ändå håller på!
OCH "SEJ" ÄR FÖR I HELVETE EN FISK!!

Får se när det dyker upp något mer kul! Läs dom största bloggarna, ni vet; "Foki", "Kissie", Katrin Zytomierska, "Kenza" etc, och försök lista ut vilken av dom jag tycker de e skitkul å läsa.. Eftersom att hon är kass på svenska. =D


Jo.. Jag kommer ju fortsätta skriva en vanlig tråkig jävla dagbok ändå. Bara för att. =p

( )

"Behandla andra som du vill bli behandlad själv."
Nja. Håller inte riktigt med om det jag.. Alla har ju olika smak?! Tänk va fel de skulle kunna bli!

--Tillägg--
Ber så hemskt mycket om uräkt om du, anonyma som lämnade en kommentar, tog åt dig. Jag glömde skriva att det var ett citat från en vän, och jag fick höra det idag, å tyckte de var bra. ;p

09.11.18

Tjoho!
Idag var vi uppe i bättre tid än igår. Men jag fick ändå sovmorgon en stund. =)
Haft en bra dag idag ändå. Detta är en dag då jag fått bra grejer bekräftat. De gillar jag. Bra grejer om både mig själv och andra. Jag är jag, och jag har lägger min tid och energi på sånt som betyder något. =)
Jag kämpar för dom jag tror på, och framför allt så kämpar jag och gör allt för DET jag tror på. Då har det som en tendens att bli rätt bra!

Aja. Lämnade My på dagis vid 9. Åkte med å hämtade Agda. Åkte på ett möte. Åkte hem. Agda borstades, "avtovades" och badades. Åkte å Hämta My på dagis.
Varje onsdag så går dom lite större barnen ut i skogen. Idag hade dom tydligen hittat någon lerpöl. Dagisfröken berättade att dom hade fått spola av alla barnen med vattenslang. =p Mys skor dyngsura. =p
När vi kom till bilen var det någon som var överlycklig!! Oj vad glad My (och agda för den delen) blev när hon såg vem som väntade!
Åkte hem. Plockade lite. Lagade mat. Städade lite innan Jessica å grabbarna kom. Såg ju ut som ett bombnedslag här! =p
När Jessica kom så fick jag jultidningarna ja beställde. =D =D
Å My e så söt.. Jessicas barn är ju då "lite" äldre än My. Men hon styr å ställer "lite" ändå.
"MAMMAAAAA!! KAN DU HJÄLPA OSS??" Ja, visst kunde jag det! Satte på den filmen hon ville titta på medans My sa såhär till grabbarna: "Nu sätter vi oss och tittar på film."
Sen skulle dom fika också. My plocka fram alla sina bak- och fikleksaker å "dukade upp" i sängen.

Imorgon ska My till tandläkaren. Första besöket. Hon går runt å visar hur stort hon kan gapa. =) Min stora tjej..

09.11.17

Idag kl 17.24 för 3 år sedan födde jag My på östersunds bb. Då vägde hon 3560g och var 49 cm lång. Hon låg mest bara stilla å iaktog allt som hände. Hon var en hjälplös liten underbar bebis. 
Idag, 3 år senare.. har vi fått sätta ett lås på garderoben eftersom att hon annars byter kläder femtioelva gånger om dagen. Hon är trotsig å ska absolut ha dörren låst när hon ska kissa. Faan va tiden går fort. På ett sätt vill jag att hon ska fortsätta vara den där lilla hjälplösa bebisen, men samtidigt så älskar jag att se och följa hennes utveckling och resa. =)


Snooze 10 ggr.. VAKNADE PRECIS INNAN 10:E SLUTADE!!
Vilket innebar att jag inte kom upp förrän kl 8 å My skulle va på dagis kl 9. Sjöng för henne imorse. Hehe, hon satt tyst en stund, sen sjöng hon me. =)
När vi kom till dagis fick hon massa grattiskramar av fröknarna å barnen. My, Wilda å Tilde sprang iväg å satte sig i ett litet hus å pratade. Hörde My säg: "Min mamma sa farfar o farmor-godis kommer sen!"

Medans My var på dagis så var jag på Maxi, Panduro och Barnenshus. Åkte hem, bakade lite, städade lite. Åkte å hämta My. När vi kom hem så var, mycket riktigt, farmor å farfar-godis här.

När dom hade åkt så låg vi tillsammans i Mys säng å kollade på Saltkråkan.
Lagade lite mat. Precis när vi skulle äta så kom Mys gammelmormor (Jockes mormor) å hälsa på för att gratta My.

Nu e de NCIS å sen sängen tror jag. =)


09.11.16

Ringde till Alina imorse. "Ja.. De e inte helt säkert att vi kan fixa det. 695:-" typ.
Ringde KJ Data.. "Ja, men det där tror jag att jag kan hjälpa dig med. Släng in den här så löser jag det åt dig! 400 + moms"

KJ Data nästa............


Gjorde inte så mkt annat. Plockade undan lite grejer å så. Rensade ur nån (5) låda i förrådet.
hittade lite skojiga grejer. Bla gamla smycken från min mammas morbror, Tor. Sånt gillar My, så vi ska kika på de nån da.

Har ställt klockan på 07.30. Snooze på. Tid 3 min. Upprepning 10 ggr. De borde väl räcka?!

09.11.15

Kalasdag!
Idag (..okej, igår då eftersom att jag inte orkade skriva igår) ha My haft kalas.
My och jag klev upp rätt tidigt (FÖR tidigt för mig med tanke på att jag inte somnade förrän halv 4). My prata om sitt kalas "å mobro toffis å farfar å morfar å emle å ellen å robin å å allehopa!".
Vi bakade muffins å kolakakor. Sen skulle vi göra iordning tårtorna å städa lite. Efter en stund, när My blev less på å vänta på sitt kalas sa hon; "Kom mamma! Vi åker på kalas!" Då skulle hon helt plötsligt åka till morfar på kalas. *?*
Men tillslut kom farfar å Annelie. Sen kom resten också.
My och Ellen är ju, som vanligt, helt vilda när dom leker tillsammans. =p
Paket fick hon också. "Emil och griseknoen" & "Lotta på bråkmakargatan" av farfar.
En docka, ritblock å pennor av Johan m familj, "Pippi 4" & "Lotta flyttar hemifrån" av morfar. Pärlor å ett ritblock av Ellen. Alicia hade gjort ett eget paket åt My. I det var det vingar som man sätter på ryggen. =)
Av Kristoffer å Lisette fick hon pengar å, kanske den mest udda grejen, en jääävla massa klubbor. =p

Efter kalaset så satt vi tillsammans å tittade på en av filmerna hon fick. Kristoffer kom tillbaka. Men hade bytt partner, nu hade han med sig Jens. =p Dom fikade å busade med My å åkte sen. My va snäll nog att skicka med dom en ballong var.

Gissa om det var någon som somnade som en stock?!

Sen helvetet då.. På kvällen tänkte jag att jag skulle passa på å sortera lite i min externa hårddisk.. Den funka inte. Datorn VÄGRAR hitta hdd! Panik PANIK PANIK.. ALLA bilder å ALLA filmer jag tagit mellan okt 06 och 14 nov 09 ligger där.

09.11.14

Händelserik dag! *hehe*
Vi skulle till Hoverberg för å hämta grejer. Lyset på släpvagn funka inte.
Åkte till svenstavik å skulle äta. My åt knappt. Men på toa skulle hon. 3 ggr. En gång hittade hon larmknappen. Tog en stund innan återställningsknappen hittades. =p
Skulle åka därifrån. Lyckades låsa in bilnyckeln i bilen.... Men man lär sig av allt! Numera vet jag hur man öppnar en dörr utan nyckel. =p
Nästa stopp Dollar. In å handlade. Aningen stressad eftersom att lyse på släpvagnen inte funka. Inte direkt drömläge å köra med  lååång släpvagn utan lyse i mörker å snörök..
Gustav vaknade å var tvärhungrig. *ännu mer stressad*
Stog i kassan å skulle betala. My satt fint å snällt på en stol å väntade. Slog koden. My borta. Hon sprang in igen å ryckte åt sig ett ark med klistermärken å sprang till kassan å skrek: "HÄR! TA DOM!!" (hon brukar göra så när hon vet att hon har tagit något hon vet att hon inte får ha. Springer å ger det till första bästa å säger just detta.)
Kommer ut å ger Gustav mat. Sen var det rätt slut på händelser ända tills vi kom till OKQ8 i l-vik. Skulle in å handla lite snabbt. Tro det eller ej, men jag hade 9 personer före mig i kön. PÅ OKQ8!!!!

Så nu förtjänar jag å sova snart. =)


09.11.13

Fredag den 13:e.
Det har aldrig varit någon otursdag för mig tror jag. Snarare turdag.
Å det känns som att det är en bra dag även idag.
Tänkte ringa fk å höra när jag får pengar. Kom på att det var försent. Blev irriterad. Gick in på banken å skulle föra över lite pengar. Å vips! Där var pengarna från fk. =) Summan var över förväntan. =p
Kändes riktigt bra att betala alla räkningar. Speciellt när slutsumman var mindre än vad jag räknat med, å inkomstsumman blev mycket högre än vad jag planerat efter. Då är det faktiskt KUL att betala räkningar. Då känns det nästan som att; "det där märktes ju inte ens på kontot!".

Snart ska det lagas mat. Å sen vänta in pappa å Klas.

Ja, just de ja.. Har sett i tidningar å sånt att det står mycket om dessa människor som bloggar. Var in å kollade på en av dom största bloggarna idag. Fy fan vilken dålig svenska!!! Innehållet var väl kul å läsa, men det är så drygt å läsa när det är skrivet med kass svenska. *muttrar*
Sen stör jag mig ENORMT på att folk inte kan vrida sina bilder innan dom lägger upp dom på facebook. Vad är det som är så svårt??

09.11.12

Igår var en innedag. Vi målade massa teckningar. Sen när det var klart så skulle My "pärla". (bygga pärlplattor)
Kom på att vi skulle sortera dom pärlorna hon har kvar efter färg. Fanns inte så mycket att lägga dom i, så det blev en sån där grej man gör is i. En med lock. Sen så tog vi dom tomma snusdosor som fanns. När My bygger pärlplattor när pärlorna är osorterade så tar hon ju bara pärlor på måfå. Men när dom är sorterade så väljer hon ju vilka färger hon vill ha. Vilket innebär att HON faktiskt har haft en tanke med hur hon har placerat pärlorna på plattan. =)

Lyxfällan va de på tv igår. Hur i helvete kan man spela bort så otroligt mycket pengar?! Fattar inte de där..


09.11.11

Jag få la uppdatera då. Å eftersom att jag har börjat skriva datumet som rubrik så måste jag fuska lite.

Gjorde iofs inte så mycket denna dag. De vanliga. Städa, ta hand om och busa med mina älsklingar.
Tittade på efterlyst gjorde jag ju också. Å jag gillar att Hasse Aro har tuffat till sig lite. Han känns inte lika mesig längre. Å han känns mer avslappnad.

Men.. nu har jag ljugit. Jag gjorde ju visst nåt! Jag och My bakade ju tunnbörd med "farmor godis" (My kallar gammelfarmor för "gammelfarmor godis", "godisfarmor" & "farmor godis") å Göta.


Nu ska jag skriva nästa.. =p

09.11.10

Idag har My haft fullt upp hela dagen. Hon har bakat tunnbröd! De e inte alla dagar man äter nybakat tunnbröd till frukost. Men gott e de iaf. =)
My har vare med å bakat hela dagen. Somnade som en stock vid 20.00. =p
Jag har städat å grejat lite. Pratat med försäkringskassan å ringt å sagt grattis till Kristoffer.

För övrigt så har jag nå djävulskt ont i ena tutten. Å nej, det beror inte på amning. Jag fick ett handtag innanför bh´n när vi lekte kurragömma. Haha, lista ut den ni! =p

NCIS LA e de nu, men.. nahh.. det är ju inte bättre än vanliga. Det får en chans till nästa vecka. E de lika dåligt då så skiter jag i å se de å håller mig till original.


( )

http://www.kluras.se/ordspel/fowl_words.html

Score: 82100
Level: 17


BEAT IT!

09.11.09

Måndag. Idag har jag ÄNTLIGEN lyckats få tag i en person som jag har försökt få tag i senaste veckan.
Känns bra faktiskt!

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Bestämt att jag ska baka på onsdag iaf. Tror jag. =p

Det var något jag hade tänkt skriva.. men jag kommer inte ihåg va de va.
Jo! Kristoffer fyller 20 imorgon. Han ha redan fått en present av "mig". Vet inte vems de va från början. Antagligen pappas eller Daniels. Men båda hade väl glömt bort den. Å jag tyckte den passade Kristoffer. =p

De e trisst med människor utan humor. Bara så ni vet.

09.11.08

Farsdag idag. Å Gustavs "2månadersdag". =p
My klev upp imorse och skulle göra frukost åt pappa. För idag var det "pappas dag". 
Vi kokade ägg och My skalade ett till sig å ett till pappa. Sen gjorde hon mackor, en till sig å en till pappa. Plockade fram en djuptallrik å la allt på den. Sen gick hon till pappa å sjöng "ja må han leva.." hehe.
Hon e så söt.

Blev bjuden på middag idag också.

Ja, de va väl ungefär dagen. Varit ute lite, varit inne lite. =p
Funderar på vilken dag det blir kalas för My. Å ska försöka planera lite me systeryster. Vi har ju som gjort det till en tradition å göra julgodis å sånt före jul. =p


Snart ska jag krypa ner i sängen brevid Nenne (My) å gosa.

Jo! Jag ska vara ärlig.. Jag håller på å göra vissa människor galna just nu.. Jag har hittat ett spel på internet som jag spelar i tid och otid. Det retar vissa.. ;p

Testa! Det är rätt beroendeframkallande. =D
http://www.kluras.se/ordspel/fowl_words.html

09.11.07

Lördag.
Senaste helgerna har jag funderat på en grej.. FAAN va dåliga tvprg det är på helgerna numera!
Förut var det ju film på typ alla kanaler 21.00. Inte nu inte. Ne. Varför?
Sen har det ofta varit någon mysig familjefilm mitt på dagen på 3,4,5 an. Numera är det ju repriser hela jävla dagarna typ. Trisst.

Glömde skriva igår. Fast de gör inte så mycket. Gjorde inte överdrivet mycket ändå.
Byggde en snögubbe, gjorde snöänglar och snölyktor. Hade middagsgäst också.

Imorse när jag och My vaknade så gick hon å skulle titta på snögubben. Då hade han tappat huvudet, så allt "hår" låg på backen brevid. =p Snölyktorna var det inte mycket kvar av heller. Å det lilla som va kvar stampade My sönder.

Idag har varit en riktig slödag. Jag har varit så otroligt trött. Gustav har sovit mest hela dan. My har sovit, tittat på film, äte lördagsgodis å busat.
Jag å My va å handlade också. Det är ju farsdag imorgon. =)
Å nu ikväll, innan hon skulle sova, skulle vi smida lite planer inför morgondagen. ;p

09.11.05

Dags för dagens inlägg då. =)
Inte hänt så jättemycket idag. Massa mys med mina älskade barn. =)
Känns som att jag börjar märka framsteg hos Gustav varje dag. Och My känns större och större. I stort sett varje dag säger hon saker jag aldrig har hört henne säga förut, och gör saker jag aldrig har sett henne göra.
Idag, tex, skulle jag vika lite kläder. My tog en tröja å vek ihop den. Å hon gjorde det så det såg ut som att det har kunnat vara jag som hade gjort det.
Å Gustav pratar å skrattar, pratar å skrattar. 
Vi har iaf gjort oss av med, och ställt bort, massa rat. Känns också skönt!
Kyckling blev det till middag.

Snart börjar NCIS. Å sen är det sängen.
Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Sortera lite kläder kanske. Nu vet jag ju att jag har bra hjälp med att vika iaf. =)

Snart fyller My år också. Det är lite jobbigt tycker jag. Självklart så tycker jag att det är roligt när hon får presenter å blir så glad. Men jag är otroligt trött på alla dessa jävla leksaker som ligger överallt. Sådana har hon mer än nog av. Så jag har funderat å funderat på vad jag ska säga, till dom som frågar, att hon önskar sig?!
Kläder har hon ju också tillräckligt med.
Så det ska alltså vara något som inte är leksaker å inte kläder. Å då slog det mig, PYSSELSAKER! Det är ju perfekt. My älskar å pyssla å göra saker, pärlplattor, pärlhalsband/armband, måla etc. Så det är ju perfekt. Det är ju förbrukningsvaror också, så det ligger ju inte å skräpar som alla leksaker gör när hon tröttnar på dom. =)
Sen film också. Hon får hellre sitta å titta på en Emil-film än sitta å glo på barnkanalen hela dagarna. Så alla som frågar får svaret: Pysselsaker och Astrid Lindgren film. =p


Nu har NCIS börjat!

09.11.04

*gäsp*
Somnade inte förrän vid 01.30-02.00 igår (inatt?). Hade ställt klockan på 06.30. My vaknade halv 6. Sa åt henne att vi skulle sova lite till, och hon somnade om. Inte fan vaknade jag av klockan halv 7 iaf! Eller, vaknade gjorde jag ju. Men jag stängde av, somnade om å sov en timme till. Så det blev ju inget handla innan My skulle på dagis. Men jag körde igång 2 maskiner i tvättstugan och var riktigt nöjd över att dom har ställt dit en ny torktumlare! Men inte var den inkopplad inte när jag skulle torka mina kläder.. *morr*
Lämnade My på dagis. Åhh vad dumt det känns. Jag vet att jag behöver inte känna så. Men jag lider så mkt med dom.

Har kanske inte skrivit något om det? En av Mys dagiskompisar fick en lillebror tidigare i år. Förra veckan ville inte han vara med längre. Han somnade och vaknade inte mer. Det känns otroligt dumt när vi lämnar och hämtar på dagis samtidigt. Jag blir som lite bortkommen. Jag vill inte stanna å prata, för det första så vet jag verkligen inte vad jag ska säga. Och sen så kan jag känna mig lite skyldig på något vis när Jag går där å håller i Gustav å pratar med dom som för en vecka sen förlorade sin son. =/

Aja.. Försöker å inte tänka så mkt på det. Blir ganska rädd att det ska hända här också. =s
Åkte iaf å handlade på Maxi. Åkte hem. Torktumlaren var fortfarande inte inkopplad. Så just nu ser sovrummet ut som en gigantisk torkställning! VACKERT! =p

Åkte till pappa å lämnade lite papper å grejer. Kristoffer var där, så han fick tillbaka sin säng också.

Tror heller inte jag skrev nåt om att jag sorterade kläder i måndags, barnkläder! OJ vad kläder jag hade!! Det blev en stor flyttkartong, 4 st proppfulla banankartonger samt 3 st "kaffekartonger" (vilket är ungefär lika med en flyttkartong till). Det var vanliga kläder. Sen blev det en ICA kasse med mössor. En kartong med skor. En påse med vantar och strumpor. Och till slut en sopsäck med jackor, overaller och regnställ. =D Emelie hjälpte mig med detta. TACK!
Vi åt middag tillsammans också, vi å Emelie, Robin å Ellen. Å nästa gång Ellen kommer på besök så ska dörren till toaletten låsas. Fy vad dom busar när dom är med varandra!! Badrummet badade kan man väl säga ungefär. TVÅ gånger. 3 om man räknar med den gången då toarullen verkade ha flugit till handfatet.. (Jaa.. precis! Flickorna skulle "tvätta händerna efter maten".. Det slutade med att 2 nakenfisar kommer ut å i badrummet är det fullt med vatten och toapapper på golvet. Kranen till handfatet står på, och i handfatet är det stopp.....)

Nu verkar jag ska åka å hämta en säng!

09.11.03

Mkt gjort idag känns det som!!
Lämnade My på dagis, åkte hem, åkte ner på stan, åkte hem, åkte tillbaka till stan, träffade Jessica, åkte å hämta My på dagis, åkte hem, städade, fixa nästan klart i klädkammaren, lagade mat & åt, slängde skräp, gick på biblioteket med My å lämna tillbaka en film, gick på affären, gick hem, bar ner till förrådet, plockade upp annat från förrådet... Pust. Ja, nu är det nog dags å sova. Ska upp rätt tidigt imorgon, 06.30 står klockan på. De e för att jag ska hinna köra igång tvättmaskiner samt handla INNAN My ska på dagis kl 09.00.

För övrigt så har ju inte mitt mobila bredband fungerat, så jag har surfat på någon grannes bredband, det enda som inte var låst. Men av någon anledning (kan det bero på att dom fick bra mycket segare bredband kanske?) så har dom j*vlarna (ursäkta) kommit på att dom ska nog ha ett skyddat nätvärk ändå. Så jag har inte kunnat använda något internet på min dator. Men idag så var det en räddande ängel som fixade det som var fel på mitt eget mobila. Så nu funkar det precis som det ska! Jättestort tack för det! *puss påre för att du va så snäll!* =)


NU blir det sängen. =) Natti natti!

RSS 2.0