09.12.30

Onsdag idag. Kallt ute. Får sovmorgon mest varenda morgon nu. Klev inte upp förrän halv 11 idag. Gustav vaknade vid 11.
Imorgon är det nyårsafton. Då ska vi åka till pappa och Ingegärd i stugan och äta mat. =)
My ville åka dit idag, men fick nöja sig med att vi ska dit imorgon.

Såg på Dr. Phil idag. Det handlade om en 16 årig tjej som hade bestämt sig för att adoptera bort sitt ofödda barn.
Jag förstår inte.. Hur kan man adopterat bort sitt barn?? För mig skulle det vara omöjligt. Vette fan om jag  ens skulle klara av att göra en abort idag. Jag vet ju att jag har 2 underbara barn. Att ta bort ett foster som skulle kunna bli minst lika underbart som My och Gustav? Näe..
Ja, kanske ska skriva också att jag är inte gravid, bara funderade på det när jag såg Dr. Phil.
Skulle aldrig råda My till en abort heller om hon kom och sa när hon var 16 att hon var gravid.


09.12.28

Godkväll.
Sjukhuset idag med Gustav.. Känns faan inte kul när dom sticker honom och ska ta blodprov och ge medicin.
Tror inte att själva blodprovet gjorde ont. Men paniken han får när han blir fasthållen. Ajaj.. Skriken skär i mammahjärtat.. =/
Jag vet ju att det är för hans bästa, men det vet ju inte han än. Och det känns nästan som att jag har lust att lämna honom hos dom så han inte behöver se mig när dom håller fast och sticker. Det känns nästan som att jag sviker honom när jag låter dom göra honom illa. Men det onda verkade iaf gå över när jag, Gustav och en flicka (typ 4-5 år) i väntrummet satt och snackade lite skit om sköterskorna. Dom var ju så elaka. Såg verkligen ut som att Gustav satt och berättade för flickan vad han hade varit med om.

Innan vi åkte hem igen så handlade jag lite. Snus, raketer, en hjälm åt My och lite annat. Och Jessica (och självklart Linda om du läser.. ;) ), tro det eller ej, men JAG köpte faktiskt en klänning. UTAN att någon har sagt att dom tycker att jag ska ha en. ;p

Igår glömde jag skriva en grej om My.. Vi var ju hos min farmor igår. Jag tror att My kommer tänka sig för både en och två gånger innan hon tjyvtar en chokladbit ut en Aladdinask igen.. Det är inte så jättelätt för henne att dölja när hon råkat få tag i en körsbärslikör.. ;)

09.12.27

Idag har jag inte alls mycket att skriva. Känner mig rätt tom, och jag vet varför. Det är skönt, men samtidigt inte.

Just nu ligger jag själv i soffan med Gustav och myser. Imorgon ska han på sjukhuset. Dom ringde i tisdags, hade fått svar på prover dom tog när han blev inlagd, och ville att han skulle komma tillbaka på måndag.

Idag har vi varit och hälsat på min farmor. Hon och My satt och spelade kort. Vilka fuskisa säger jag bara!! Vettefaan vad det var dom spelade. Men fuskade, det gjorde dom. Och båda 2 vann hälften av gångerna.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Haft ont i huvudet typ. Sovmorgon fick jag iaf. Klev upp vid halv 11. =D


09.12.25

Om det verkar som att jag har tagit julledigt från min blogg så beror det på att jag har det. 
Eller.. kom på idag att jag inte har skrivit något här på ett tag, och då kallar jag det för julledigt. Men det är ju i stort sett samma sak.

21 dec.
Åkte hem. Hälsade på Emelie och Robin en sväng. Dom skulle få julklappar av My. =) Emelie hade gjort paj också. Gott! =D

22 dec. Jag och Gustav åkte iväg och handlade julklappar. FAAAN va folk det var! Det är ju rätt idiotiskt att handla 2 dagar före julafton. Egentligen. =p Sen åkte jag, My och Gustav till Johan & Annsofie. Dom firade Annsofies födelsedag i söndags, men då kunde vi inte komma. Tur dom hade sparat lite tårta åt oss. ;) My verkar älska att leka med sina kusiner. Både My och Måns härmade i stort sett ALLT Alicia gjorde.
Tex så sa Alicia: "Åhhhh MAMMA!"
My: "Åhhhh MAMMA!"
Måns: "Åhhhh MAMMA!" hehe.

23 dec. Åkte och hälsade på sjuklingen Jessica en sväng. Tycker faktiskt lite synd om henne. Men det är bra, för man vet att Jessica klarar sig alltid. Hon är så envis, så hon löser allt. ;)

JULAFTON! Som My har väntat och längtat! Hon fick ett paket på morgonen. Det var en råtta. Den blev hon väldigt förtjust i. Hehe. Packade in allt vi skulle ha med och åkte till pappa. Där åt vi frukost. Gröt och skinkmacka. Sen fick My öppna paket. Hon blev jätteglad för alla grejer. Hon hade en pall hon öppnade paketen på. Hon öppnade ett paket, sa "ÅHHHH!!" ställde paketet på golvet, "sopade" ner allt papper och sånt på golvet, lyfte upp ett nytt paket. Hehe. Hon var så söt! Gustav satt i morfars knä hela tiden och såg bara nöjd ut.

Efter alla paket och allt så åkte vi iväg. Till farfar godis. Där åt vi mat och tomten Magnus kom. =p Det gillade My. Först var hon aningen tillbakadragen. När vi sa att "nu kommer tomten gömde hon sig under en filt (efteråt skyllde hon på pappa och sa att det var han som var rädd).

Efter Svensson Svensson åkte vi och skulle vara bara vi resten av kvällen. Plockade fram lite julgodis, satte på en av filmerna My fick (Robin Hood) och satt bara under ett täcke i sofan och hade det mysigt. =)

Idag så har vi tagit det rätt lugnt. Blev bjuden på grötfrukost. Sen har vi varit hemma och tittat på massa mysigt på TV. Blev bjuden på middag också. Hon Mys farfar. Tror My blev glad när hon såg att han hade julklappen från henne framme på bordet. =)

Jo! My gav ljusstakar som hon har gjort till alla. Sen fick "borbor Toffis" en tavla också. Han har sagt att han ville ha en tavla som hon har gjort. Och My sa inte nej. Hon gillar ju att måla.
Men hon är lite tråkig min lilla prinsessa. När vi kom till Emelie & Robin i tisdags så skulle My ge dom julklapp. Samtidigt som hon räcker över paketet säger hon: "Det är en ljusstake!"
Hon har gjort precis lika mot alla. Alltså, sagt vad dom ska få. Men när hon skulle ge Göta paket så var det någon som var snabb att hålla för munnen på henne och prata samtidigt så det inte hördes vad hon sa. ;p

Såhär såg ljusstakarna som My gav till morfar och farfar ut. =) Dom andra fick små, för ett ljus.


09.12.20

Julgodis var det ja.. Frågan är bara vem som ska äta upp allt?!
Inte jag iaf.. Jag mår illa av bara tanken. Tycker bara det är roligt att göra. =D
Julgodis och pyssel har mina och Mys senaste dagar bestått av.
My har haft riktigt roligt tror jag. Det märks på henne att det är något spännande (julafton) som kommer snart. Hon är så "upp-i-hejsan" så det är inte sant! Hon vaknar halv 9 på morgonen, sen är hon vaken hela dagen och hela kvällen. Går inte och lägger sig förrän vid 21-22 nu när hon är ledig. =p Och det är full fart hela dagen. Minsta lilla minut hon har över så springer hon runt och gör "hoppsa-steg" eller nåt annat.

Igår var dom ut och hämtade en julgran och tillverkade en egen julgransfot. Foten är "klädd" med en röd t-shirt. Så det ser ut som att det är ett stort paket precis under granen. =p
My har också hängt eget pynt i farmor och farfar-godis gran. Hon ska göra lika hos morfar och farfar också. Sen har hon gjort julklappar. Det går ju givetvis inte att skriva här vad det är hon har gjort.. Men kul har hon haft iaf!

Just det ja.. I onsdags så var vi hos Sigvard och Hildur. Jag, Gustav och Sigvard satt i soffan och kikade på Bonde söker fru. Gustav tittade på Sigvard och var såååå nära att skratta "riktigt", med ljud alltså. Men han var inte riktigt där. Sen på kvällen när vi kom hem så kom det! Gustavs första riktiga skratt!
När My var liten var det så roligt när hon gjorde allt första gången. Första leendet, första skrattet, första gången hon vända sig etc. Så när Gustav låg i magen så kändes det lite som att: "Ja, men det där har vi ju redan varit med om en gång, så det kommer nog inte bli riktigt lika speciellt." Men det är precis lika speciellt när Gustav gör det som när My gjorde det. Jag blir precis lika stolt och tycker det är lika roligt. =)


09.12.17

God afton!
Idag har här skapats!
My skulle ut och hämta en julgran. Men det var lite för kallt för det... -25 ungefär. Vem fan vistas ute frivilligt då?!
Istället stannade vi inne och gjorde julgodis. =) Det blev knäck och mozartkulor. Sen gjorde vi lite pyssel också. Och det ska vi fortsätta med imorgon.

I många filmer när dom kör bil så rör dom ofta ratten fram och tillbaka typ 5cm. VARFÖR? Ingen vettig människa med körkort gör ju så? Har ni testat? Livsfarligt ju.. =p

NCIS nu..

09.12.16

Fick sovmorgon idag! Klev inte upp ur sängen förrän nyss. My är på dagis och busar. Gustav sover fortfarande.
Igår var jag till hälsocentralen. Nu är jag otroligt trött på att inte höra vad folk säger. Har någon av mina läsare tinitus? Om det är någon som har det.. har du/ni haft öroninflammation?! JAG BLIR GALEN!!! När man har öroninflammation så blir det ju ett lock för örat, så alla ljud inifrån, tex när man pratar & äter och så, blir MYCKET högre. I vanliga fall är det ett diskret, konstant *iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii* (ja, inga P för det finns ingen början och inget slut) i mitt vänstra öra. Med detta lock så låter det som att jag har en jävla mistlur i örat. 
Aja, iaf, jag var till hälsocentralen igår. Doktorn kollade om jag hade vätska i örat. Japp.
Kollade lite annat. Allt tydde på öroninflammation. (NEHE?!) Men han ville ta en temp och crp också. Temp 36.5. Jag förklarade att alvedon är bra skit. Crp låg på 40. Nu är inte jag någon expert på sånt, men jag antar att 40 var lite för mycket för att vara OK. Nässpray ska jag sluta använda. Dom påstår att det ska bli bättre då. Men det blir rent i näsan, men vart försvinner allt? Jooo.. Ner i mina bihålor. Då är jag hellre snorig vilken dag som helst!
Fick medicin iaf. Kåvepenin 1 g. Får väl se om det blir bättre av det.

Vi åkte till pappa efter middagen igår. My ville ju vara lucia där. Kristoffer kom dit en sväng också. Höll nästan på att glömma vad jag åkte dit för att hämta. =p

Idag ska jag uträtta lite ärenden på stan. Sen ska Gustav till sjukhuset på ett återbesök. Hoppas allt går bra.
Ska nog åka upp till farfar ikväll också. =) Han har inte träffat Gustav än. =p
Frågade My om hon ville åka till "farfar Sven".. "JAAAAA!!! FARFAR SVEN!!" blev svaret.

Nu har jag inte tid med det här mer.

09.12.15

I söndags var det lucia. Mmm.. My provade sina luciakläder inför måndagen. Så fin hon blev!

Igår så klev vi upp tidigt. Klockan stog på 06.30. 07.15 skulle My vara på dagis och vara luciafin. 07.30 kom dom ut allihopa. Så fin var hon, min lilla lucia! Och hon sjöng fint också. =)
Efter tåget var det fika.
När hon skulle hem sen så åkte vi ner till Emelie, Robin & Ellen och fikade, kikade på film och flickorna busade.
När vi kom hem igen så somnade My. Hon var så trött! Hon sa tillochmed till mig: "Jag är helt slut, mamma!". Hehe, hon är så söt!

När hon vaknade skulle hon klä granen. Så nu står den här i vardagsrummet och är så fin så. =)
Sen sa hon "Mamma..? Jag är ledsen.." "Varför då?" "För jag älskar min morfar!" Sen flinar hon. =p
Så idag ska vi åka till morfar. Hon ville vara lucia där, och vem kan neka världens finaste lucia att visa upp sig för morfar, även om det är 2 dagar sent?! ;)

Nu ska vi på utvecklingssamtal på dagis. =)

09.12.12

Igår gjorde vi inte så hemskt mycket. Jag är sjuk, så jag har ingen större lust att göra något. Igår satt förkylningen mest i bihålorna. Då är det jobbigt att äta. Idag sitter den i ena örat. Det är drygt eftersom att jag hör knappt på det örat. Men jag tror iaf att trumhinnan har spruckit. Känns aningen bättre och det blir småblött i örat. =p Intressant va?! haha.

Ringde 1177 för att höra om jag kan göra något själv. Dom kom med rådet att åka till krokom och jourläkare. Nej va! Det känns lagomt onödigt att åka 8 mil och betala 300:- (eller hur mycket det nu är) för att få konstaterat att jag har öroninflammation. Och om jag mot förmodan skulle få antibiotika (vilket man oftast inte får numera om man inte har feber, idioti? javisst!) så måste jag likförbannat in till stan till ett apotek som har jouröppet. Och då blir det helt plötsligt 12 mil. Förklarade detta för sjuksköterskan som tyckte att jag iaf kunde prata med läkaren.
Istället gjorde hon det åt mig och ringde sedan upp igen. "Ja, han kunde gå med på att du äter alvedon var 4:e timme, tar näsdroppar och ringer direkt igen om du får feber. Och om du INTE får feber så bör du ändå åka till hälsocentralen på måndag."
Detta köper jag.

Ja, jag är inte så stort fan av mikrobiologiska fenomen just nu....


09.12.10

Vaccin eller inte?
Animerat eller tecknat?
Julskinka?!

Idag har My träffat "farfargodis" lillebror. Hon tycker det där är lite knepigt. Hur kan han som är så "stor", vara en lillebror? Hennes lillebror är ju jätteliten.
Har vi gjort mer idag? Snorat. Badat. (My badade i en glasslåda.. föreställ er den ni!) My har åkt skoter. Kristoffer kom hit och skulle hjälpa till med en grej. Blev inte så mycket gjort idag, så han skulle komma tillbaka istället. =p Han kom hit, satte upp en bräda, åt, satt och pratade och åkte hem. =p

---------------

Ang om jag ska vaccinera mig eller inte. Jag är redan helt bestämd, och det har jag varit från början. Stor, fet, "nej-stämpel" på det.
För:
1. Man blir kanske inte sjuk i svininfluensa.
2. Man smittar inte andra.
3. Man belastar inte sjukhusen.

Emot:
1. Risken att dö i svininfluensa är långt ifrån lika hög som risken att dö i trafiken; jag slutar inte köra bil.
2. Om jag blir sjuk så får jag ett bra mycket bättre emunförsvar än om jag vore vaccinerad.
3. Iochmed nr. 2 ökar mina chanser att klara kommande virus.
4. 1 av 5 vaccinerade blir sjuk ändå.
5. Vaccinet innehåller konserveringsmedlet tiomersal. Det i sin tur innehåller metylkvicksilver.
6. Vaccinet kan ha bieffekter som inte visar sig direkt.
7. Vaccinet HAR en jävla massa bieffekter som redan är "bevisade".
8. Jag är frisk i övrigt.

----------------

Tecknat eller animerat.

My har ju kikat på Disneyklassiker på sistone. Snövit, Törnrosa etc. När man tittar på dessa filmer så går det inte jättefort, man hinner med. Man hinner verkligen se känslor i ansikten. Före filmerna så är det trailers på nya, animerade filmer. Inte alls samma känsla att titta på. Det är något äckligt mellanting mellan tecknat och verkligt. Jag upplever dessa filmer som mer hackiga på något sätt.. Inte alls lika mysiga att titta på.

----------------

Julskinka...
Ja.. det är ju.. intressant.
"COOP Forum i Lillänge säljer kött från djur som lidit."
Jag anser (jag kanske uppfattas som jävligt grym nu..) att när djuret väl har lidit, slaktats, styckats, förpackats.. Vad spelar det då för roll? Visst, jag kan ju strunta i att köpa köttet för att inte gynna uppfödaren. Men när grisen ändå redan har gått igenom allt innan, ska h*n ha gjort det i onödan då?! (antar att jag redan nu bör skriva att sista meningen kan du ju läsa med en gnutta humor, men ändå aningen seriöst.) För att bara slängas och ligga och ruttna?! Näe.. Rea ut köttet, jag köper det och äter det. Kan tända ett ljus medans för att hedra den stackars grisen. Jag har svårt att tro att man ska kunna komma åt dessa människor som behandlar djuren illa genom att inte köpa köttet. Sen tror jag inte att det är så jävla farligt som många påstår. Jag tror att dom flesta djuren i sverige har det bra. I sverige finns det lagar om hur djur ska skötas. Fixa tätare kontroller och riktigt dryga böter istället!


Natti natti!


PS! Håller man Gustav under armarna så går han framåt. =p

09.12.09

Igår var vi tillbaka till sjukhuset. Dom hade inte sett något konstigt när dom gjorde eeg. Och inga andra provsvar hade visat något. På onsdag, nästa vecka ska vi tillbaka och träffa läkaren igen. Då hade han förhoppningsvis fått fler provsvar.

Åkte in på Maxi och skulle handla.. Där såg jag en film. Svärdet i stenen. Kunde helt enkelt inte låta bli att köpa den till prinsessan. Så just nu tittar hon på den. =)


Såg en grej igår som jag inte riktigt förstår mig på. Åkte E14 från Torvalla till Maxi. Strax före Lillänge så stog det en polisbil med blåljusen på. När vi kom närmare så såg man ju att det var 2 polisbilar som hade stoppat en kille. Jag kan för allt i världen inte förstå varför poliserna inte stänger av blåljusen när dom väl har stoppat någon?! Jag själv tycker av någon anledning att det är jävligt pinsamt att bli stoppad av polisen, även fast man inte har gjort något. Sen så blir ju 9/10 jävligt nyfikna. Speciellt om polisen har ljusen på. Jag tycker faktiskt att dom kan visa LITE respekt och stänga av ljusen.. Ja, det där kanske blev lite tjorvigt, men själva budskapet kom nog fram iaf. =p

09.12.07

Torsdag 3/12: Lämnade My på dagis. Jag och Gustav åkte och hämtade mamma vid 13.00. Kikade in hos Kristoffer på Brunflovägen och kollade hur det gick för dom. Åkte hem. My, Ellen och Emelie kom. Vi lagade mat och grejade lite.

Fredag 4/12: Vi gjorde oss iordning och åkte ner till stan. Gick till Jamtli och gick på julmarknad. My hade med sig sin egen plånbok med pengar. Hon köpte en tomte och 2 klubbor. =) Vi åkte hem och åt middag. 

Lördag 5/12: Tog en prommis till Barnenshus och köpte film. Tänkte åka buss tillbaka, men vi missade den. Så vi gick hem också. =) Kom hem och åt mat, sen gjorde vi julgodis. Satte oss tillsammans i soffan och tittade på filmen. På kvällen, vid 23, fick Gustav anfall av något slag. Ringde 1177 och blev tillsagd att åka in med honom. Vi åkte och han fick anfall där också, inför läkaren. Han fick stanna kvar. Dom skulle försöka ta blodprov på honom i handen. Lyckades inte. Dom struntade i det och sa att det fick göras på söndagen. Läkaren bestämde att det skulle stå en kamera i rummet. Om han fick fler anfall skulle vi ringa på klockan så dom skulle filma.

Söndag 6/12: Vaknade strax före 8 av att det står 3 sköterskor brevid sängen och tittar på mig. "Hej, vi tänkte bara tala om att det är vi som kommer jobba idag!" Jag förstår inte det där.. VARFÖR måste dom absolut komma in och säga "hej" kl 8 på morgonen när dom hade undersökt färdigt och lämnat oss ifred enbart 3 timmar innan?! Vi fick iaf somna om. Vaknade vid 11. Dom skulle ta prover igen. Denna gång försökte dom med foten. Det gick inte heller. Tror att dom kanske fick nog till ETT prov. Gustav blev jättearg iaf. Han somnade. Efter knappt en timme kom läkaren och skulle bråka med honom igen. Då skulle dom köra ngt EEG liknande. 4 sladdar med nålar på som skulle in mellan skallbenet och skinnet på honom. Fy fan.. Jag har aldrig hört Gustav skrika som han gjorde då. Läkaren försökte övertala mig om att det inte gjorde ont, han var bara tvungen att "vänja sig". Jo.. tjena.. Efter att dessa 4 sladdar var inkopplade så insåg hon också att det där gjorde ONT på honom. Hon avslutade det projektet och sa att dom fick köra ett vanligt EEG istället. Men att dom var tvungen att ha blodproverna. Dom skulle nu testa att ta i ljumskarna. Sköterskan kom in och satte bedövningssalva. När det var dags för proverna var det läkaren som skulle ta dom. Läkare ska INTE göra sånt! Hon satte nålen ovanför där det var bedövat, jag påpekade detta och hon svarade med att "men det är HÄR man ska sticka". Sen stack hon i ena ljumsken. Insåg att hon behövde en längre nål, men lyckades likförbannat inte. Hon stack 3-4 ggr i varje ljumske innan hon gav upp och sa att dom fick lösa det på annat sätt. En sköterska kom och sa: "Men, han som är så stor måste väl ha fina kärl i armvecket?" HON lyckades ta blodprov på honom utan att han blev spec arg. Efter allt detta kom My och mamma med mat. Det var gott då jag inte hade ätit något sedan middagen i lördags. På barn serveras ingen mat förstår ni. Gustav somnade i drygt 1-1½ timme och vaknade sedan och hade feber och var snorig. Han fick alvedon och näsdroppar. Efter en stund fick sköterskan komma in med alvedon till mig också. Sen blev vi isolerade. Satt en varningslapp på dörren och jag fick inte ens gå och hämta te själv. Jag var tvungen att ringa på klockan så någon kom och gjorde det åt mig. ;p

IDAG! Idag så kom dom in och väckte mig vid 8 och talade om att han hade fått en tid för ett EEG kl 09.15. Gick och gjorde det, kom tillbaka och väntade på läkaren. Läkaren kom och pratade lite och undersökte Gustav. Alla prover dom fått svar på såg helt OK ut och han ansåg att vi kunde åka hem och komma tillbaka till ögon mott. 13.15, samt tillbaka till 109 imorgon. Han sa också att läkaren som skulle försöka ta blodprov i ljumsken hade stuckit en sköterska med nålen, så Gustav var tvungen att testas för HIV och hepatit. Jag bad om att sköterskan som hade lyckats ta prov igår skulle göra det. Hon kom in och tog provet. Mitt i kom pappa och skulle hälsa på. Så han fick skjutsa hem oss. My blev glad när vi kom hem igen. =) Åkte tillbaka till sjukhuset och gjorde ögonundersökningen. Hem igen och Kristoffer och Simon kom en sväng. Skjutsade mamma till tåget och sen åkte vi till momma. Vi skulle eg. till pappa, men dom va hos momma så vi åkte dit först. My och morfar åkte sedan och köpte godis och grejer. Sen blev det pepparkakshusbak! Eller, montering säger man kanske? =p
På Mys hus blev det massor med godis och 2 tuber garneringsgel (drakar som hon sa att det var). =p Sen gjorde vi pappas också. Bilder på dom kommer väl. Men inte nu. Vi fikade skinkmacka också. My och pappa stog och proppade munnarna fulla med skinka. Haha. Tror My har ärft sin morfars matvanor. =p
Nu är vi iaf hemma. My har fått alvedon och sover. Gustav har fått alvedon och sover. Jag ska nog också ta alvedon och sova snart. =p


09.12.02

*slår mig själv på fingrarna*
Längesen jag skrev nu. Jag har helt enkelt haft annat för mig. =D

My och Gustavs bvc-besök.. För My var det ju då 3års kontroll. Den klarade hon galant!
Anna visade bilder och ställde frågor om föremålen på bilderna.
En bild visade en blyertspenna. Men när hon höll upp bilden så höll hon, av misstag, för själva spetsen. Så My svarade: "BALANSGÅNG!" Anna flyttade på fingrarna och My sa penna. =p

Gustav var det ju också bra med. Han är en liten knubbis. Och han är min go´knubbis. ;)

Annars sen jag skrev sist har jag och My satt upp julgardiner, julstjärnor och ljusstakar. My gillar julen och allt vad det innebär tror jag. =) Hon pratar om tomten och paket.

Idag har vi handlat. Dyrt blev det. Men det blev ju mycket mat också. =)
Sen köpte jag snus på ÖB också. Skiljer rätt mycket i pris! En dosa på Coop här i Torvalla kostar 32:-. En stock på ÖB kostar 215. Billigt och bra. =)
Gjort iordning en paketkalender åt My ikväll. 2 dagar sent, men hon blir nog glad ändå. ;) Hittade den ju inte förrän igår kväll. =p

Jo! Vi har ju varit på dop också! My och Gustavs låtsaskusin, Olle, döptes. Olle är en vecka äldre än Gustav. Men Gustav är "aningen" tyngre tror jag. =p

Imorgon kommer mamma och ska vara här några dagar. =)


Bara för att jag är på bra humör just nu så bjuder jag på några bilder!

 


RSS 2.0