10.09.25

Fan vad tiden går fort.
Gustav springer och dom leker som vilka barn som helst. Gustav härmar, eller iaf försöker härma, det mesta som My gör. =)
Har varit i Olden idag och hälsat på hos pappa i stugan. My har beställt mat till på fredag. Om dom ska sova där då. Hon skulle ha köttbuller och spagetti. Med ketchup. =p

Rätt stolt över mig själv ändå. Vanligtvis så går det åt 3 stockar snus på en månad. Dvs en dosa om dagen. Förra månaden gick det bara 18 dosor! Har verkligen försökt snusa mindre. En dosa om dagen är för mycket tycker jag.
Jag brukar aldrig göra fiskgryta. ALDRIG. För jag har tänkt att det gillar inte My. Gjorde det igår iaf. En väldigt enkel sådan. Fisk, vatten, buljong, dill, citronpeppar, chillipeppar och grädde. My slickade tallriken.
Då är det roligt att laga mat.


En ( )...

Hemsidan jag länkade till i förra inlägget.. Jag är inte medlem i sd. Så mycket orkar jag faktiskt inte bry mig.
Sen så är listan bortplockad från sidan. (för dig som inte hann se den så var det denna lista på ca 5600 st som beställt info, anmält intresse etc.)

10.09.23

Valet är över. Den värsta stormen har väl lagt sig. Eller så är det bara jag som inte bryr mig så hårt.
Röstade gjorde jag ju iaf. Och det gick ganska bra. SD kom ju in.
Ja, jag röstade på SD.

Jag har aldrig vänt i dörren om jag ser att det är en invandrare/moderat där inne. Jag har aldrig låtit bli att prata med en människa för att han/hon är folkpartist/kristdemokrat. Jag har aldrig skrivit i min status på facebook att "alla sossar; ta bort mig från vännerlistan" Jag har aldrig tagit bort någon från min vännerlista för att han/hon är vänsterpartist.
Jag har heller aldrig gjort en sida som denna och listat massa centerpartister.
Tro det eller ej, men Jag är inte rasist.

Det är så låg nivå så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vissa människor tycker det är så hemskt att SD kom in i riksdagen.. Men det att dom människor som sitter i riksdagen, dom som ska styra vårat land, beter sig som 5 åringar.. DET, mina vänner, är skrämmande.

Var tog demokratin vägen?

10.09.19

Tredje söndagen i september 2010 = Val.
Har du röstat? Det har jag.


Sitter just nu och tittar på Jamies matrevolution USA. Inte konstigt att det finns så mycket grotesk övervikt..

Igår var en rätt bra dag. =)
Tog en rejäl sovmorgon. Klev inte upp förrän vid 10. =D Haha, DET är sovmorgon.. för mig. =p
Har aldrig varit speciellt bra på det där med sovmorgon.
Tog det bara lugnt innan jag hämtade My och Ellen. Gustav fick stanna kvar hos Emelie, för han sov.
Vi åkte på Maxi. Handlade lite. My och Ellen hade inte bråkat nåt alls under hela tiden dom var med varandra. Vilket är rätt ovanligt. Dom brukar bråka var 10:e minut annars. Sen är dom sams igen. =p
Däremot hade dom bråkat lite med Gustav.
Massa mys sen när vi kom hem.

Idag har jag städat, tvättat, röstat.
Letat efter min parfym. Vettefan var det är! Den är bara borta.
Det gör mig lite sur faktiskt.


10.09.08

09.09.08  20.10. För ganska exakt 1 år, en timme och 9 minuter sen kom Gustav. Helt perfekt var han. Liten och hjälplös. Idag går han. Han har ätit tårta själv med sked. (Rätt mycket spill dock.. ;p). Han har humör. Han skrattar. Han busar. Han är världens goaste grabb. Min grabb. =)
I storasyster hade han bra paketöppnarhjälp.



Annars sen sist har vi varit till Skåne en sväng och hälsat på morfar. Plockat snäckor. Ätit god mat. Tittat på skånes högsta vattenfall. Pratat gamla minnen. Pratat politik. (oundvikligt hos morfar.. ;) Men det är intressant ändå.) Vi har varit på Liseberg. Vi har varit på Ullared. Vi har haft det mysigt. =)



RSS 2.0