10.05.17

Måndag igen.
Fick besök i onsdags. Mamma ringde på em och frågade om jag skulle göra något speciellt.
Var på djungelhuset i torsdags. My tycker alltid det är lika roligt där.
Förkyld har jag blivit också. Men det gör inte så mycket. Det lär ju gå över. :p
Nej, jag har nog inget mer som jag har lust att dela med mig av  faktiskt.
Min 160 gb hdd ligger på tradera. Bjud på den.


10.05.10

Regn. Mycket regn.
Då går jag och My ut. Springer, går, hoppar, dansar i regnet. Blir genomblöta. Går in, värmer oss och myser. =)

Gustav har fått en tand.


10.05.08

Nu är det tyst här. My tittar på barnprg och Gustav sover.
Har inget att skriva idag. Annat än att jag igår funderade extra mycket på hur stor betydelse tonläget har när man pratar med någon. Skulle jag komma in i en affär och be om hjälp med något och personen jag frågar pratar helt monotont.. Då handlar inte jag.

"Det står en stillastående bil i korsningen *idiotvägen* *inkompetentvägen*"
"Backa bakåt."
Varför? Varför säger folk sånt?
Jag blir så irriterad på detta..

ÖP; "Den jägare som Jägareförbundet förmedlade sköt 14 skott med sitt gevär innan till sist lyckades skadeskjuta älgen som sprang längre ut på is." ??

ÖP; "Polisen har även upptäckt flera nya vägar i länet där folk kör på tok för fort."
*daahh*

Nej, mat nu.

10.05.06




Godmorgon!!
Ska, enligt väckarklockan, inte vara uppe än.
Gustav och Kristoffer väckte mig. Hehe.
Gustav har för första gången lyckats ringa från min telefon. Senaste nr ringde han, och det var lillebror.
Va sjuk min dröm blev!! Drömde att jag var på Domus och dom höll på att bygga om där. När jag gick förbi ett ställe där dom höll på att bygga var det nån som sa hallå. Jag såg ingen och blev lite bydd, så jag viskade hallå tillbaka ett par gånger, men han på andra sidan hörde inte. Sen vaknade jag, men det där hallå fortsatte. =p

Jaja. Några exempel på dom där slarvfelen och stavfelen!
"inomm"  = inom
"Gunstav" = Gustav
"Gutav" = Gustav 
"ospecifierad" = Ospecificerad
"inta" = inte


10.05.05

ÄNTLIGEN!! Nu är jag glad. Idag skulle jag åka och fixa en SATA kabel. Åkte till butiken, fick sladden i handen och frågade vad han skulle ha för den. "Du får den av mig du."
Är inte det skönt? När man får nåt man hade tänkt betala för. =) Nu handlade det inte om så överdrivet många kronor, men själva känslan.
Men det var väl inte det jag blev glad över. Denna SATA kabel som jag fick, i kombination med skärmen, tangentbordet och musen som jag fick. Gjorde det möjligt att koppla in min hdd i min stationära dator och plocka fram alla mina bilder. =D
Så jag och My har ikväll suttit och tittat på när hon och Gustav var nyfödda.


Sen har jag fått hem lite papper idag. OJ vad irriterad jag blev. Det är så otroligt jobbigt att gå in för att läsa något som man förväntar sig ska vara korrekt skrivet och det visar sig vara blaha. Jag förväntar mig faktiskt att brev från FK, HC, polis, advokat, kommun, sjukhus, försäkringsbolag och andra "förtroendefolk" ska vara läsbara och inte bara snabbt ihopskrivet med X antal felstavningar. Och meningsbyggnaden ska vi inte ens gå in på.. Herregud! Har punkt och stor bokstav avskaffats eller??
Kanske kan skriva några exempel imorgon..

Igår fick jag komma med lite tips till ett par st. Hoppas  att nåt av det kan ge nån av er nåt. =)

10.05.03

Idag har My ringt och grattat mamma. Hon fyller år idag.


Vissa nätter sover jag kasst. Drömmer mardrömmar. Och det är inte monster eller så som jag drömmer om. Utan det är saker som faktiskt skulle kunna hända. Så när jag vaknar känns det som om att det faktiskt har hänt. Ibland har jag vaknat av att jag skriker till. Brukar inte drömma mardrömmar.

Jag har iaf mina bilder på skivor nu. Dom jag har. Nu ska jag bara hitta nånstans att koppla in min hdd och hoppas på att få ut resten. =)


Tänkte bjuda på nån bild idag också!

10.05.02

Igår blev det en längre utflykt. Pappa var i stugan, så vi åkte dit och hälsade på. Pappa skulle starta fyrhjulingen men det gick inte. Då ställer My sig och försöker dra igång den. Det var ett tag sen jag såg henne kämpa så mycket med nåt. :p

För  övrigt så hade jag velat ha en dator som har plats för en SATA hdd. Helst igår. Jag vill verkligen veta om mina bilder går att få fram. Alla mina bilder mellan november 2006 och oktober 2009.
Nu kom jag också på att jag måste bränna ut mina bilder från oktober 2009 till idag. Fattar ni känslan från början när man märker att alla bilder man tagit är borta? *ryser*

Ska bränna lite nu. För att aldrig behöva känna den där känslan igen. :p


RSS 2.0