Ett år..

Ett år har det gått nu..
Tänker fortfarande ofta på dig.
Ler när jag gör de.
För när jag tänker på dig så vet jag att du är inte borta.
Inte i mitt hjärta.


10.06.16

Jag har solat och badat så mycket. Därför har jag inte haft tid att skriva...
Eller inte.

Var är min sommar? ..bara undrar..

Va till tandläkaren förra veckan. Kände mig bara tvungen att fråga.. Ni vet reklamen för colgate? *rekomenderas av 9/10 tandläkare*?
Min tandläkare rekomenderar inte colgate. Hon hade också funderat på det där och undrade var dom hade fått  det ifrån. Hon rekomenderade iaf Acta. Eller eg vilken tandkräm som helst som innehåller flour. Sensodyne reklamen stämmer. Iaf enligt henne.

Gustav väger 10.5 kg nu. Han är 74 lång.

På Mys dagis var det sommaravslutning förra veckan. Hon sjöng så fint så. Mammas prinsessa..

Idag kom vi på att hon måste ju få sig en plånbok. Och hon sa: *Jag måste ha en kamera också, mamma. Så jag kan ta kort när jag går på kalas.*
Haha, dom kan dom små liven. :p

Mamma, om du läser; Hon har även sagt *mormor får köpa en ny väska åt mig.* när hon såg att hon har använt den så mycket att axelbandet snart går av. ;p





10.06.02

Hej dagboken.

Jag är less. Har ont i huvudet. Är förbannad. Är irriterad.
Men vad gör man?
Gustav har fått lite av ett återfall idag. I sin magsjuka. Eller.. han var magsjuk förra veckan. I 4 dagar. Sen har han inte riktigt kommit tillbaka och blivit bra i magen. och idag har han varit lite slö. Så han har fått vätskeersättning. Det gillade han INTE. Men nu hoppas jag att han blir bättre.

Eftersom att Gustav har varit dålig i magen etc så fick My va hemma från dagis idag. För säkerhetsskull. Vore trisst om hon skulle gå på dagis och smitta ner.
Så idag har jag och mina älskade små gotroll haft mysigt. =)
Vi chansade och åkte in på stan en sväng med Emelie, Marika och Bianca. Gustav fick shorts och My fick en klänning. När vi kom hem var Gustav lite gnällig. Så vi la oss i Mys säng och tittade på film och hade mysigt. 
Jag älskar mina barn så vansinnigt mycket. Skulle göra allt för dom. 

Efter maten gick vi till Emelie. På kalas. Hon fyller år idag. 23. Fikade lite där, sen gick vi hem. My hade sin cykel hos Ellen, så hon fick cykla hem. Det börjar gå riktigt bra för henne nu. Jag blir så stolt, och det talar jag om för henne. Då blir hon stolt. =) 
Fått beröm idag också. För att jag har så snälla barn. =) Då blir jag ännu mer stolt. Och väldigt glad. 

För övrigt så är My världens bästa storasyster. Hon ska absolut ha hand om Gustavs nappflaska. Och det är hon som ska hjälpa honom att dricka etc. 
Sen är hon världens bästa dotter också. Idag när hon cyklade hem sjöng hon. "Mamma är världens bästa maaaaammaaaa. Mammaaaa är snäääll. Jaag ääääälskar mammaaaa."  


RSS 2.0