10.02.28

Så vad är på gång?
Inte så överdrivet mycket. Barnen ska till bvc imorgon. Gustav ska få spruta och My ska få visa upp sina utslag.
Får väl kanske besök på tisdag. Vem vet?

Har inte gjort så mycket sen sist. Idag har jag och My målat 3 tavlor som vi ska hänga upp i hallen. =) Jättefina blev dom. =)

Var på Dollarstore igår också. Hittade inte så hemskt mycket. Bara lite smågrejer till My.
Åkte till ÖB också. Jag åker dit minst 3 gånger i månaden för att köpa snus. Man kan ju tycka att då kan jag ju köpa 3 stockar direkt istället. Men det gör jag inte. För varje månad så tänker jag att jag ska försöka dra ner på snusandet. Sätter som upp mål för mig själv; "den här stocken ska räcka i MINST 14 dagar". Men det går alltid åt helvete. Så efter 9-10 dagar så åker jag till ÖB igen. =p

Jag har inget roligt att skriva. Gustav sover och My tittar på Ronja Rövardotter. Ska fixa en ny overall åt Gustav. My ska på dagis på tisdag igen. Och jag är jävligt glad att det har blivit lite varmare. Det är faktiskt inte så skönt att gå med henne och vagn till dagis när det är -30.

Tatueringen är nästan läkt nu. Vore nice om han hade tid och göra den andra i veckan också. Då skulle jag bli glad. Födelsedagspresent kanske? ;p 

Det var allt för den här gången.

10.02.24

Läste detta igår:
"Oavsett vad du ger en kvinna, kommer hon att ge dig något bättre. Ger du henne säd, ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept, ger hon dig en måltid. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende, ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar oavsett vad du ger. SÅ om du ger henne någon skit, så förvänta dig ett TON tillbaka."

Det är ju faktiskt sant.

10.02.17

Dagen..
Lämnade My på dagis. Pratade lite med personalen. ´
Idag har Gustav sovit större delen av tiden My var på dagis, så jag passade på att städa lite. När jag hade hämtat My åkte vi till Kristoffer. Han gjorde en tatuering på mig. Den här tatueringen betyder nog mest av dom jag har. My har ritat den och Kristoffer har gjort den. My är så stolt över den. Hon fick välja färg också. Lila blev det. Sen åkte vi till pappa en sväng. När vi kom hem, typ 19.30, somnade My som en stock. Dröjde inte så länge innan Gustav också sov. Snart sover nog jag med.


10.02.16

Vad har han för fel?!
Jag fattar inte hur en "vuxen" människa kan göra så? Han har inte en blekaste aning om hur uppriktigt sårad jag blir när det här händer. Jag vet att jag är dum som tror att saker säkert blir bättre. Det går inte att prata med honom om det här utan att han, enligt mig, beter sig som en trotsig tonåring. Nu är jag så trött på det så jag vill kräkas. Så nu ger jag upp. Nu tänker jag inte lägga mer energi på det förrän jag kan visa ren jävla fakta. Peka på dagar, veckor, månader, kanske tillochmed år? Det får kosta vad det kosta vill.
Du kan reta mig en gång. Två gånger. Tre gånger.. och så vidare.. Men jag har mina gränser. När du går över dom är du näst intill körd. Jag lyfter inte ett jävla finger för att hjälpa dig tillbaka till mig. Du får kämpa. Som fan. Har du klivit långt över gränsen så tar du dig inte tillbaka. Då har du brännt dina skepp. Tillslut kommer du få sitta där. Helt jävla ensam. Den dagen kan du ju fundera på vad fan du har gjort fel. Då kanske det passar dig att göra ändringar. Men då är jag redan borta för längesen. Du kan inte hantera det du gett dig in på utan att såra dina allra närmaste. Jag önskar att du fattade det själv också.


Nog om det. Dagen har jag tillbringat med Emelie och Marika. Gustav gillar Marikas dotter tror jag.. Han har svårt att släppa henne med blicken. Hon däremot spelar lite svårflirtad och tittar åt ett annat håll. ;p
Efter att vi hade hämtat My på dagis så gick vi till Emelie och åt middag. Och jag är så stolt över min lilla tjej. ;) Det skriver jag nästan i varje inlägg va? =D
När hon och jag kom hem sen så gjorde vi minikladdkakor (närmare bestämt 80 st). Det gillar My. Min kakform funkar inte riktigt som den ska längre. Den läcker. Så vi har använt bullformar. Men My äter aldrig upp en hel sån, och jag tycker nästan att det blir för mycket också. Så vi använde knäckformar. Det går hur bra som helst. Och dom blir lagom stora för My. =)

I skrivande stund sover barnen. Jag sitter här och filosoferar och funderar. Mest på att nu är det din tur att komma tillbaka till mig och mitt liv.

10.02.14

Alla hjärtans dag idag. =) Jag brukar tycka om den dagen. Många tycker att det är löjligt. Men jag säger som Tilde; alla anledningar att sprida kärlek är bra anledningar.

Fast idag blev väl kanske inte riktigt som det var tänkt. Jag sitter framför datorn och kikar lite samtidigt som jag kollar på Patrik 1.5. Gustav sover. My är inte hemma. Så Gustav får all min kärlek idag.

Jag har funderat lite senaste dagarna.. Seriöst, var fan är det påväg?! "Omtycktaste"?! Vem säger så?? Det står så på Bravos juicepaket. Vad tror dom? Att det är gulligt? Coolt?
Och har ni läst öp eller aftonbladet på sistone? Vad hände med korrekturläsarna? Finns dom inte längre?
Stavfel efter stavfel.. Grammatik.. finns det fortfarande?

Tv reklam: "Din egna mobiltelefon!" Plural, singular.. "Din egen mobiltelefoner" Singular, plural. Då kanske folk hade reagerat. Det är precis samma miss. Fast tvärtom. Egen=EN. Egna=FLERA.
Ibland hatar jag att jag är onödigt observant på skitsaker.. =p

10.02.10

Idag har jag och My varit på bio! Det var hennes första biobesök samt första gången jag är borta från Gustav en längre stund. Fröken tyckte det var väldigt spännande på bion iaf. Vi tittade på Prinsessan och Grodan. Hon satt still nästan hela filmen. Fällde nån kommentar då och då. Samt klev ner från stolen och dansade när dom sjöng i filmen. =)

Tidigare idag gick jag ut och flyttade bilen. Tänkte att det är väl bäst så, så jag slipper böter. Så jag backade in på parkeringsplatsen brevid. Ställde mig då på mittenplatsen (finns 3). Tänkte att platsen till höger kanske blev lite väl liten eftersom att dom skottar inte HELA parkeringen (ska man använda platsen korrekt nu så kliver man ut i snöhögen). Men då det var tomt på hela parkeringen tänkte jag; "Äh. Va fan. Det går ju in en bil iaf."
När vi skulle åka in till stan sen så satt det en lapp på rutan: "GRATTIS! Du har precis vunnit pris för århundradets absolut sämsta parkering!"
Hehe, det tycker jag var skoj. Kan tänka mig att det kanske var en av mina grannar som brukar ha en stor buss som tyckte att det blev lite trångt? Eller så var det kanske grannarna som drar en kabel ut från sin lägenhet till motorvärmare och då "måste" stå på GÄSTPARKERINGEN närmast husen?
Hade någon skrivit en förbannad lapp hade jag kanske blivit förbannad. Men när någon skriver en lapp med humor så tycker jag det är roligt. Lappen sitter nu på kylskåpet. Hehe. Funderar på att skriva ett tacktal och sätta väl synligt på framrutan. =D

Nu ska jag sova. Tror jag. Efter Criminal Minds. Kanske.


10.02.07

Söndag igen. Känns som att tiden går så jävla fort! Imorgon är Gustav 5 mån. Han kom ju nyss!! =O
I fredags fick My göra sin egen lunch. Potatisbullar. Hon stog där på stolen och skakade stekpannan och vände på potatisbullarna. Plockade fram sylten, tallrik och bestick. Det är så roligt att titta på henne när hon grejsar.. Hon blir så stolt! "Jag KAN ju så mycket mamma!!" =)
Igår var vi ute och gick. Det var ju så fint väder! Drog My på madrassen. Gustav fick åka en bit han också. =)
På kvällen igår så skulle My göra sig melodifestivalfin. =D
My dansade och dansade. Idag ska vi nog gå ut och gå en sväng. Det är ju fint väder idag med. =)

10.02.03

Vet inte om jag har så mycket att skriva faktiskt?
Efter Mys dagis igår så gick vi till Emelie. Där skulle vi äta middag. Och jag älskar mina syskon. Känns som att  vi är så snälla mot varann om man jämför med många andra syskonpar.
Ja, iaf, jag hade med mig en form som emelie fick. Den lagade hon mat i åt oss. Hade med mig så vi gjorde semlor också. Kristoffer kom och hade med sig snus åt mig.

När vi kom hem så bada jag och My. Hon är så rolig när vi badar. Gustav sitter i badrummet i sin gåstol och jag och My i badkaret. MASSA skum har vi. Sen gör hon skägg och mössor på oss, drar bort draperiet och ropar på Gustav som börjar skratta. =D

Känns som att jag bara är.. glad. Ser massa småsaker som ingen annan lägger märke till. Struntar i om My går på dagis i dom "konstigaste kläderna" (matchningarna). Hon är precis lika fin ändå. Hon är nästan finare då, för när hon valt själv så tycker hon alltid att hon är jättefin, och hennes känsla lyser som igenom. Om ni fattar vad jag menar. Jag förstår inte alla som bråkar på sina barn för minsta lilla. Vad gör det om dom vill hjälpa till att diska? "Lite" vatten på golvet är väl skit samma? Eller pusselbitar över hela golvet i vardagsrummet är också skit samma. Istället för att bråka för att det är leksaker överallt, varför sätter man sig inte ner och leker? Städa kan man göra vid tillfälle. Och när barn är tjuriga och griniga och inte vill göra något.. Gör det till en lek. Om vi är ute och går och My vill inte gå. Då brukar vi dansa fram istället, och vips så är vi hemma igen. Eller så låtsas vi att
vi smyger på nån.

Det är nog som dom säger.. När mamma är glad är alla glada. ;p





Mys semla. =D


RSS 2.0