10.03.20

My har fått låna en miniskoter = jag kommer bli ruinerad.
Men vad gör man inte för sin prinsessa?!

Lördag idag. Jag och Gustav är själva och han sitter och skrattar och skrattar och skrattar åt.. ja, jag vet faktiskt inte vad?
Vet inte riktigt vad jag ska skriva heller. Mamma kommer hit snart. Om 1½ vecka typ. =) My pratar om vad hon ska göra med mormor när hon kommer. =p

Tror jag ska försöka få med mamma, Emelie och Kristoffer på Boda Borg när mamma kommer. Bara vi fyra. Barn, flickvänner och pojkvänner får stanna hemma. ;p
Ska ta upp det där med dom..



Här är världens sötaste pojke med världens blåaste ögon och världens sötaste prinsessa som älskar att spexa framför kameran. =D


10.03.16

Har precis kommit hem från tandläkaren.
Trött är jag. Som satan. I söndags gick vi på kalas. Robin fyllde 25. Vi gick ner. Sen gick jag och Gustav hem. My ville inte följa med, så hon fick stanna och leka med Ellen. Så jag fick gå ner och hämta henne sen. Passade på att städa, diska och tvätta.
Igår skulle vi åka och bada på Paradisbadet. Så jag gick till Emelie. Sen åkte vi vid 10 ungefär. Kom hem igen vid 21.00. Gick då från Emelie och hem. My älskar ju att bada! Gustav också iofs. men han är ju som inte riktigt lika medveten som My än.

Har ingen lust att skriva mer nu.


10.03.12

Det är tomt här hemma. Allt är inte riktigt som det ska vara när det bara är jag och Gustav. Det är så tomt när My inte är hemma. Finns så lite att göra då. Sitter och rullar tummarna och funderar på vad jag ska hitta på. Har varit ner till Emelie och Robin en sväng. Jag är inte trött, så jag kan inte sova. Städat har jag redan gjort. Vad gör folk när dom lämnar bort ett av två barn egentligen?!
En sak om My hade varit borta för att jag skulle göra nåt speciellt. Men nu är hon borta för att hon vill det. Hon är hos Alicia till imorgon.
Imorse klev jag och Gustav upp kl 7. Vi somnade om en stund i soffan. Sen kom My. Hon var jättepigg. Gick raka vägen in på sitt rum. Klädde på sig och grejsade. Sen gick hon in till köket, öppnade kylskåpsdörren och plockade fram plättar som blev kvar igår. När hon ätit klart gick hon in på toa och grejsade. Sen sa hon: "Ska vi åka till Alicia nu?" Det hon gjorde på sitt rum mer än att klä på sig var att packa.

Middag nu kanske?


10.03.07

Jag skulle berätta om när jag hämtade My på dagis i tisdags..
Vi gick där på gångvägen i skogen. My sa helt plötsligt att hon ville leka hund och ha koppel. Så gick hon där "i koppel" och skällde och skrattade. Helt plötsligt så skriker hon rätt högt: "ETT TROLL!!" Det enda jag kunde se var en dam med en spark lite längre fram. Så jag fattade inte riktigt vad hon menande.. När vi mötte damen med sparken så pekade My på henne och sa igen; "MAMMA, TITTA ETT TROLL!!!"
Vad gör man?

Jag skulle berätta om när vi va och såg ljusspelet på rådhuset.
Vi hade varit hos pappa och på vägen hem så stannade vi i stan och skulle kika på rådhuset. Blev aningen stressad när vi svängde upp brevid rådhuset och såg att det var 8.52 kvar tills det skulle börja. Hitta en parkering, plocka ut vagn och barn samt gå till rådhuset på 8.52 min. Men det gick! Parkerade visserligen inte på en parkeringsplats, men ändå! My blev mäkta imponerad. Hon skrek och blev lite rädd när rådhuset "rasade", men kul tyckte hon att det var!

Min och Mys mysiga frukost då..
Jag och Gustav vaknade tidigt i torsdags. My sov fortfarande. Så jag gjorde våfflor och tände ljus och grejer. Sen väckte jag My och vi åt våfflor och hade det mysigt en stund innan hon skulle till dagis. =)

Gustav rör sig som en larv när han ligger på golvet. Upp med rumpan så han står som i en båge. Sen glider han fram med överkroppen och börjar om igen. =p

Det var det.

Igår så åkte vi till Olden en sväng. My "hjälpte" Ingegärd att planera lite i stugan. Kristoffer och Jens la beslag på Gustav. Dom satt och tittade på nån film där dom spelade amerikansk fotboll och pratade om vilken bra spelare Gustav skulle bli när han blir stor.  Jens och Gustav har för övrigt samma mellannamn; Junior.  

När vi kom tillbaka så gick vi ut och gick en sväng. Sen målade vi lite. My fick sitt 7:e klistermärke igår också, vilket resulterade i att hon fick välja en tidning när vi handlade. =)


Frukost kanske?

10.03.04

Jag ska berätta om när jag hämtade My på dagis i tisdags.
Jag ska berätta om när vi va och såg ljusspelet på rådhuset igår.
Om min och Mys mysiga frukost idag.
Ska också berätta om likheten mellan Gustav och en larv.

Men inte nu. Sen.


10.03.01

Måndag idag. Har varit på bvc med My och Gustav.
Gustav vägde 9.440 idag.. Mammas stora lilla bebis. Han har varit lite gnällig sen vi var där. Av vaccinet han fick idag. Men inte alls lika gnällig som jag hade räknat med. Det är bra. =)

My träffade ju också doktorn. Hon fick lämna urinprov. Allt var ok. Hon skulle få en present för att hon var så duktig. I rummet var då läkaren, sköterskan och en student. Sköterskan gick ut. Läkaren ger My en present. Läkaren går ut. Sköterskan ger My lådan med presenter och går därefter ut igen. Studenten säger till My: "Men! Vilken tur du har! Som får TVÅ presenter!" My skiner upp som en sol, väljer ett bokmärke. Väljer ett till. Ett till. Efter det 3:e märket frågar studenten; "Är du säker på att du inte vill ha nåt mer nu då?" My tar ett bokmärke till. =p

Gick till Emelie och Ellen efter bvc. När vi kom hem igen åt vi middag och bakade lite. Vi har bakat bananmuffins och minikladdkakor. =) Ska nog baka några minikladdkakor åt Kristoffer nån dag. Han gillade dom. Ellen också för den delen. =p

Imorgon ska jag till tandläkaren. Jag tycker inte om att gå till tandläkaren. Jag har inte tandläkarskräck men jag verkligen hatar den där lukten. *ryser*

När jag skulle lägga My idag så sa hon: "Mamma.. sjung för mig." Låten hon ville att jag skulle sjunga var Det vackraste.

RSS 2.0