Heldag ute.

Igår bestämde jag ju att vi skulle åka till badhusparken å fika. Så bidde de också!
Jag och My åkte till Kvantum å mötte Linda. Sen gick vi till badhusparken. Peter kom med några kompisar också.
Gick upp på stan en sväng å handlade lite. Å sen ner i badhusparken igen. My kissade på sig, så de va tur att vi hade köpt en ny klänning. ;)
Gick iaf sen till pappa på frösön. Varmt har det varit. Som satan.
 My satte sig i bäcken hos pappa. 2 gånger. =p
Nu är vi hemma igen iaf. Varit ute idag mellan 10 imorse och 9 ikväll. =)

Blää..

Nu har vi äntligen kommit hem.
Imorse åkte jag och My till Linda. Hon & Jessica hade gett sig fan på att jag skulle ha klänning på mig idag.
Så jag kuppade lite å satte på mig en kjol. HA!  Tji fick ni. ;p
My tyckte det var underbart å åka dit iaf tror jag. Linda satte upp Mys hår å Jessica sminkade henne lite. Å Jessica hade gjort en jättefin krans av liljekonvaljer år My. Hon blev så söt!
Vi åkte till skolan iaf. Timmen i aulan satt My och lyssnade och sjöng med. De gick hur bra som helst. Hon va tyst å snäll hela tiden. Även i klassrummet. My stog å ritade på tavlan medans Håkan, Yvonne och Gunnar pratade. Jag är så stolt över min fislisa.. Å kransen & hårspännena hade hon på sig i princip hela tiden.

Sen åkte vi till Kaxås. Svängde in i Tulleråsen å sa hej till Vilgot. Han e snäll han. =)
Jockes pappa skulle fixa lite grejer på bilen till besiktningen. Känns udda å ha hela 3 backspeglar helt plötsligt. =p
My gjorde, hör å häpna, PLÄTTAR med "gammelfarmor godis". Å hon åt 14 st. De va rätt många med tanke på att hon åt bulle å kaka innan. =p Sen kom "gammelfarfar godis" med en tablettask å glass. =p Hon pratade lite med farbror Magnus också.

Haha, å Jocke har klagat på telefonen jag har. Å han sa: "det ligger en telefon i förpackning hemma hos mig, åk å hämta den!" Ja, så jag åkte dit å skulle hämta den. Letade ju då efter en telefon i förpackning.. skulle ha 5 olika delar. ALLA delarna låg på olika ställen. Kom hem. Kopplade in den.. funkade den?! Nej.. en av pinnarna till laddningen va trasig. Så just nu har jag gjort en egen lösning med lite ståltråd. Få löda ihop nå bra nästa gång jag e hos pappa kanske. =)  Bara batteriet blir lite laddat så funkar de ju ett tag iaf. Hoppas jag.



jahopp..

De va de de. Nu är avslutningsmiddagen avklarad.
Riktigt god mat, trevliga människor och skön stämning. Tillochmed mot slutet när vi bara va 6 st kvar! Fast att 6 st av 11 va kvar så länge tycker jag var väldans bra ändå. =)

Åkte ut till pappa och hämtade My också. Linda tyckte att pappa såg yngre ut än vad hon hade väntat sig. DET har jag ju aldrig hört förut.. haha. =p
När vi kom dit och jag lyfte upp My (som precis hade somnat) så tog hon tag om mitt ansikte och vred och vände tills hon insåg att det VAR mamma. =p Min lilla prinsessa.. Imorgon har hon och Jessica bestämt att dom skulle ha klänning på sig. Å My skulle måla naglarna imorgon.

Max

Fick ett sms av Jessica förut. Hon frågade om vi skulle följa me på Max. Ja, varför inte?
Vi åkte till Max å käkade lite. Eller, jag iaf. My lekte. Tror hon gillar Jessica. =p
Å Oskar å Jonatan också. Hehe. De e så skoj å se henne med andra främmande barn. Det går så otroligt fort innan hon anpassar sig. =)
Hon åt nästan ingen hamburgare där. Men hon skulle absolut ha me den hem. Innan vi va hemma va den slut.
Nu har  vi duschat och tittat på kort som Palle lagt upp på farmors hästar.

Glömde skriva igår att My har ny kille. Igår när jag hämtade henne på dagis så hittade jag My och en pojke under en filt på en madrass. Dom tittade på varann, fnissade å sa att dom hade sovit. Men My var misstänkt ruffsig i håret. Hum.. =p

Polisbilen

Åkte på skolan idag och hade process. Tycker den va rätt bra.

Vid lunch åkte jag på mvc. Hon tog lite prover å grejer.
Å TJI FICK ALLA SOM HAR SAGT ATT JAG HA SÅ LITEN MAGE! *HA!*
Sf måttet ligger över normalkurvan, men precis under "max kurvan" eller va ja ska kalla de. ;p
Allt såg bra ut, alla värden å så. Hjärtljud på 148. =)
Har fått OK att använda både doppler å spikmatta. De e bra. För det är ju inte direkt så att jag har väntat tills jag har frågat. =p Oftast är det ju helt ok att gå efter sin egen känsla. =)

Åkte tillbaka till skolan å fick höra att jag var hjärtlös och sadistisk. Haha. ;p Hum.. kanske ska poängtera att det var ett skämt och alla inblandade fattar. Haha, jag hoppas iaf att det va ett skämt! =p

När jag åkte hem åkte jag in hos pappa en sväng å drack lite kaffe å prata me honom. Sen till dagis å hämta My.
Fan va tid det tar å hämta henne ibland! Hon skulle gå på pottan innan vi åkte hem. Sen gick hon tillbaka in, hon hade ju glömt å krama alla. Sen gick vi ut å skulle precis sätta på skorna. Då sprang hon in igen och skrek: "glömde pussen!". Så då skulle hon pussa alla också.
När vi kom ut å skulle sätta oss i bilen så åkte det förbi en polisbuss. Jag sa åt henne å pekade på bussen. Då va dom snälla! Dom satte på blåljusen en sväng för henne. Å va lycklig hon blev! När vi sen satte oss i bilen sa hon att hon tycker om polisbilen. =)

Irriterad blev jag när jag kom hem också. Den idioten som har varit här och bytt duschmunstycke hade STÄNGT DÖRREN in till toa! Vafan?! Såg h*n inte att det stog en kattlåda där eller? Har än sålänge inte hittat nåt ställe Klas har pissat på. Och jag hoppas att jag inte hittar nåt..

Sista processen

Idag hade jag redovisning av mitt examensarbete. Tror det gick rätt bra. Tänkte att det tar väl inte mer än 20 min typ. Men det tog liiite längre. =p Över en timme tog de. Hoppas att mina klasskompisar tyckte dom lärde sig nåt iaf. =p =)
Sen va de styrelsemöte också. Fan va mycket vi tog upp idag! Blir nog bra de där också.

Daniel va hit idag å hälsade på. Han hade me sig Tassen. Haha, trodde Klas skulle börja bråka. Men fan vilken mesig katt jag har! Han gömde sig under soffan och låg å jamade medans Tassen stog några decimeter ifrån å ville busa. =p

Har också haft ett telefonsamtal. De känns också bra, att de går å lösa.
Har väntat å väntat på det samtalet, idag ringde jag tillslut själv så det faktiskt blir av nångång. =p hehe
Men de blir nog bra! "Det brukar som vilja bli bra!"

Bebisen är igång iaf. Sparkar å snurrar på sig. =)
Måste sova nu snart. Imorgon är det sista processen med klassen. Å på lunchen ska jag på mvc. =p Vill inte missa mer än nödvändigt näst sista dan. =p


Fan va ja va bra då!

Japp! Känner mig riktigt duktig! Förutom när vi åt så är NU första gången idag som jag bara sitter.

Skolan.. Ja, om nån som ska gå BASSutb till hösten läser min blogg: SE TILL ATT KUNNA ÄNDRA DITT SCHEMA FÖR PRIVATLIVET I SISTA STUND! =p
Hade ordnat så My skulle va hos morfar på torsdag, för då skulle vi ha avslutningsmiddag. Sen så skulle hon va ledig och med mig på freda eftersom att det var planeringsdag på dagis.
Haha, kom till skolan idag, måndag och Håkan börjar med att berätta att det blir ingen avslutningsmiddag på torsdag.
*nehe?!* Näe, då ska vi tydligen inte få äta me BP. Så torsdan skulle de inte bli nåt alls. Hepp.
Fredan då? Jaaa, då ska vi ha våran avslutning på freda istället. Ni vet, den dagen My skulle va hemma med mig eftersom att jag ändå hade slutat.

Men det blev som såhär: På torsdag har vi i klassen egen avslutningsmiddag hos Jessica. Så My får va hos morfar iaf.
Å på freda får hon följa med mig. Sen åker vi till "gammelfarfar godis" tror jag. (Jockes farfar då då.. =p )
Aja. I övrigt rätt bra dag iaf. Skulle skriva något BRA om alla mina klasskompisar och Håkan. På Håkan skrev jag "Flexibel". ;p

Aja. Skjutsa hem Linda & Peter. Hämtade My på dagis. Vi gick in å handlade, de va så varmt så vi fick en glass var också. ;) När vi kom utanför dörren så kom jag på att jag skulle köpa sand till Klas låda. Så vi satte oss ute i solen å åt upp glassen sen in å köpte sand. Åkte hem. Plockade ihop all tvätt, ner i tvättstugan å köra igång maskinerna. Upp. Stekte plättar. (My verkligen älskar plättar!! haha) Ner i tvättstugan å hängde tvätt. Upp igen. Tog av överdragen till soffan i Mys rum. Ner i tvättstugan igen å stoppa in dom i maskin. Upp. Hämta cykeln som stog på ballkongen. Plocka ihop skräp som skulle slängas. Ut med cykeln i förrådet och soporna i containern. Upp igen. Tog ut soffan på ballkongen. Vilket innebar att vi fick städa Mys rum. En påse till med skräp, ut med den. Ner i tvättstugan. My kissade i hissen så jag fick torka där innan vi hjälptes åt att hänga tvätten. Körde igång en maskin till (eftersom att My pissade i hissen...). Upp å ringde till Sigvard. Prata me Jocke en snabbis. Å nu är nu.
Å nu ska jag diska. Sen kika på tv å sen duscha å samtidigt passa på å städa badrummet eftersom att dom kommer å ska byta massa grejer där inne imorrn.


Östersundsbostäder...

För bra längesen så fick jag en lapp i brevlådan där det stog att dom skulle ta bort allt som stog i trapphuset idag.
Jag har ju, självklart, skjute på de där in i de sista. (Mys snowracer har stått i trapphuset) gick ut imorse vid halv 8 å skulle plocka bort den. Då va den borta! Fan.. började dom här eller bara för att dom visste att den va där?! =p
Ringde bovärden iaf som kom å gav tillbaka den till mig. De va snällt. =D

Sitter å funderar ut lite namn till bebisen. JAG har redan bestämt att han ska heta Milton om det är en pojke. That´s it.
Men Jocke är inte lika övertygad. Än ;). Han SKA heta Milton, iaf i mellannamn om det är en han.
Har några andra förslag också, men inget av dom passar lika bra med My. Men jag måste ju komma på några förslag om Jocke verkligen TOTALVÄGRAR att han heter Milton om de är en han. =p
Å dom förslagen är:
Hugo, Felix, Max, Adrian, Filip, Leo, Hampus & Zeke. 1000 kr på att Jocke röstar på Zeke! Haha.


Är det en flicka är det svårare. Då har jag bara 2 namn. Å dom är Nela och Leia.


Men ni måste ju hålla med. My & Milton passar ju väldans bra ihop. =D
Har ni fler förslag så kom med dom! =D


 


Morrn

My har percis vaknat. Jag har varit vaken nån timme. =p
Förstår INTE varför jag måste vakna så jävla tidigt varje morgon.
Spännande å se va de blir på skolan idag.

Riktigt skönt å ligga på spikmattan igårkväll iaf. Sover så otroligt mycket bättre då.

Daniel kommer hem idag också. Han sa att han kanske skulle ta me sig katten å komma hit å hälsa på. Så Klas å Tassen får hälsa på varann. =D =p Hoppas Tassen har växt på sig lite om Klas skulle känna sig hotad. =p
Jag har aldrig sett Klas med nån annan katt än Göran. Tror ja.


Hemma igen!

Nu är vi hemma igen.

Känns rätt skönt. Men ändå inte. =/
Ska bli skönt å sova i en riktig säng istället för den som är där uppe. I den är det skumgummi. Å de gillar inte jag. =s

Hade fått 4 kommentarer på mitt senaste inlägg. Fränt.
Johanna jordgubbe: Har du körkort själv fick du säkert lära dig på körskolan, precis som alla andra, att det kan faktiskt vara straffbart att INTE anmäla när någon kör onykter. När jag tog mitt körkort fick jag iaf lära mig att är det riktigt illa så kan jag tillome förlora mitt eget körkort bara för att jag inte anmälde. Å om du läser inlägget igen så ser du att det står inget om att ingripa.. Det står att man är skylldig att ANMÄLA. Vilket man iofs skulle kunna kalla för att ingripa. Å det skulle va jävligt intressant om du lyckades hitta en polis som tycker att du INTE ska anmäla när du vet att nån kör onykter..

"Jocke": Ja, ja tycker faktiskt också att man ska kunna ta nycklarna från nån som har tänkt köra. Jag skulle nog göra det ändå. Eller kanske inte rakt av så, men sno dom lite diskret å sen får han/hon tro att han/hon har tappat bort dom själv. ;p
 

I fredas va jag och My å hälsa på Lonka, River & Holly. Va liten Holly va! Så söt liten tjej! Å det märks ju direkt, My kommer bli en jättebra storasyster. ;)
Skulle grilla i lördags. Å hade gjort iordning spett med champinjoner på som vi skulle grilla. Satte på ugnen för stripsen å gick ut. My däremot tog det lite längre tid för.
När vi gick in efter en stund igen så luktade det massa champinjon i huset! My hade bestämt att hon skulle tillaga svampen i ugnen.. Så i ugnen låg det 3 spett med nästan helt hoptorkade champinjoner på.. Mammas lilla kock! =D

Mitt examensarbete

Sitter just nu å väntar på att My ska vakna. Som hon busade hos morfar igår så är det inte konstigt att hon är trött idag. ;p

Jag funderar på om jag skulle ta å skicka ut mitt examensarbete till alla i min familj. Kanske skulle vara bra?
Efter intervjuerna på skolan i veckan å lite annat så funderar jag på att skriva lite om sjukdomen Alkoholism här också.

Många tror att en alkoholist, det är han som har väldigt slitna kläder och sitter på parkbänken och dricker, är otrevlig, stinker, skriker och gapar. Oj, vilken liten del av "dom" det är. (kändes väldans konstigt å skriva "dom").
Alkoholism har inget å göra med hur mycket man dricker. Det blir som en allergi. Har fått höra några meningar som jag tyckte var intressant..

"Men han har ju jobb, så han är ju inte alkoholist! *skratt*"
-->Det sista en alkoholist skiter i är ju ofta jobbet..

"Men man är ju inte alkoholist om man bara dricker en gång i månaden."
-->Det har fortfarande inget å göra med hur mycket man dricker..

"Jag har kontroll över mitt drickande."
-->Om du kan hitta en alkoholist som kan säga att h*n redan från början tappade kontrollen över sitt drickande, eller om h*n ens kan säga NÄR h*n tappade kontrollen, skicka honom/henne till mig! Vore intressant å lyssna på!

"Alkoholism är en sjukdom som går att bota."
-->Jo tjena.. Nästan en kränkning mot alla som kämpar med att hålla sig nyktra.

"Jag dricker normalt."
-->Enligt...?

"Det är inte mitt problem om han kör full."
-->Rattfylla i sverige faller under allmännt åtal. Vilket innebär att alla är skyldiga att anmäla. Å nog fan skulle det bli ditt problem om han körde ihjäl My å jag visste att du visste!

"Men han kan väl dricka en öl iaf!"
-->Visst! Och en jordnötsallergiker kan ju äta en liiiten jordnöt, nångång ibland bara.

Att vara "bakis" och att vara "abstinent". Vet ni om att det är nästan samma symptom? Hur vet du då att det är bakis du är, och inte abstinent?
Näe, va inte så jävla blind, människor.




Nu ska jag göra iordning lite. =)

Tvätta å städa

Det håller vi på me just nu. Men ja tappade lite fart.
Väntar på att de ska bli klart i tvättstugan, sen ska vi åka å handla innan vi åker till pappa.

My springer runt i trosor å jagar Klas. Å när hon hittar honom så skrämmer hon honom. Snällt va?

Näe, ska ta å fortsätta. Snart.

Tänk på nåt annat

Blev lite som ett mantra just nu. Känns som att jag bara gör allt för att tänka på nåt annat.

*tänk på nåt annat. tänk på nåt annat. tänk på nåt annat. MEN TÄNK PÅ NÅT ANNAT DÅ FÖR FAAN!* =´(

Inse..

Jag förstår inte. Det tar hårdare än vad jag hade trott. Det är tyngre än vad jag trodde det skulle vara.
Sovit nå grymt dåligt inatt. Mest inget alls. Vaknat hur många gånger som helst. Känns piss.
Livet är orättvist, det är väl bara å inse antar jag.


Jessica kände bebisens huvud (gissade vi på att de va) idag. =p Hehe, de kändes lite äckligt faktiskt.
Fick tillbaka min spikmatta igår, men glömde den på skolan. Så idag har jag tage hem den. Åhhh va skönt det ska bli sen!
Hoppas Linda va nöjd me den. Tycker du ska köpa en, Linda. =p =D

Pappa ringde idag också å bjöd hem oss på midda imorgon. =)
Han hjälpte mig me bilen igår. Å ja fick ta ett par startkablar som han hade i garaget å lägga i bilen.
KAN ju vara bra å ha. ;p
Å den ha ju som vare lite mysko.. Funkar klockrent sålänge det ligger kablar i bilen, men så fort jag har lämna tillbaka dom till Emelie & Robin så funkar de inte längre. =p
Försökte lura den med trasiga startkablar, men de funkade inte. =/ haha

På freda är det tänkt att vi ska åka å hälsa på Jocke också. Hela helgen. De känns bra.
Tisdag ska jag redovisa på skolan. Tror jag. Om han inte sa måndag. =p
På torsdag nästa vecka ska My va hos morfar, då är det avslutning på skolan. =D

Pratat me Ismo idag också. Oj oj.. Haha. Det va lite av ett glädjerus idag! Bra nyheter fick jag där! =D =D =D



PISS

Skit. Nej. Fel. Orättvist. Ledsamt. Tungt. Funderingar. Värderingar.

Skola idag igen

Ringde mvc och bokade om tiden där för kanske..4:e gången.
Å hon säger att jag ska prioritera bebisen? Hade första tiden för 2 veckor sen. Å nu ska jag dit nästa vecka.
Det handlar alltså om 3 veckor. När JAG ville komma dit från början, då fick jag inte. Till slut efter många om och men och massa tjat så fick jag.
Det här är mitt andra barn. Jag känner ju bebisen konstant. Jag mår inte dåligt. Jag har inte ont. Magen växer. Jag hör hjärtljuden när jag lyssnar. Så om jag kommer dit nästa vecka istället för denna vecka, va spelar det för roll??
Dessutom så är inte mvc obligatoriskt, det är frivilligt. Känns överskattat å gå dit.
Jag får faktiskt mindre lust å gå dit när hon säger så. Om det skulle va nåt kan dom ju ändå inte göra nåt annat än att konstatera.

Aja, skola idag iaf. Börjar 10. Först ska vi ha litteraturseminarium om "Kris och Utveckling". Sen efter lunch ere process.
 Va gäller processen så känns det som att det börjar brinna lite i knutarna nu.. Haha. Det är intressant å spännande. =p

Utflykt!

Idag har vi varit på utflykt med Ellen, Emelie, Robin & Zippa.
Gick "blå stigen", tror jag det heter, och fikade. Flickorna gillade de. =D
Sen gick vi hem och stekte plättar. My gillar plättar. Hon har gjort det klart för mig x antal ggr idag. =p

My & Ellen busar

Lördagsmys

Jag och My har bara gosat hela dagen. Vi gosade ner oss i soffan och skulle titta på Babe.
Hann se ungefär en halvtimme innan vi somnade. Och när vi vaknade igen så var filmen slut.
Sen gick vi på Coop å handlade lite. Kom hem å lagade mat.
My åt faktiskt rätt bra, trots att hon inte har mått så bra idag.
Sen så tog vi fram kex och ost till Robinson. Å My gillar det. Hehe.

Nu ligger hon här brevid mig i soffan och sover. Hon är världens finaste tjej.

Rätt mycket å fundera på känns det som. Men allt kommer ju lösa sig, antingen på det ena eller det andra sättet.
Oavsett vilket sätt det blir, så kommer det vara på det sättet jag vill. Å det känns ju tryggt å veta, att jag faktiskt har makten att styra över mitt liv, och det kommer ja å göra också.
Ska ta mig en ordentlig funderare iaf, för som det är nu vill jag faktiskt inte ha det.
Å tills jag har funderat klart är det lönlöst att de människor som sänker mitt mående ens tilltalar mig.
För all min energi ska gå åt mig själv just nu.

Skulle kunna skriva hur mycke som helst, men jag orkar inte just nu. Å jag har ingen lust.
Så ha en trevlig kväll å hoppas på att sverige vinner. Eller åtminstone hamnar rätt bra till. =p

Lördag morgon

Ja, det är det. Och jag har en otrolig huvudvärk. 
Blev inte så mkt sova inatt. Låg å läste igårkväll, å sen så vakna jag vid 2. Då mådde inte My nåt bra.
Hon ville kramas å var ledsen.
Sen tog det en stund innan jag somnade om igen.
Vaknade igen strax före 6. Då var hon också lite kinkig och ville va så nära det bara gick.

Men men. Så är det. Jag älskar min prinsessa mer än nåt annat, så bara hon mår bra så kan jag va vaken hur länge som helst. :)

Ingen direkt humor..

Jag och My har precis kommit hem. Vi har varit å grillat, hoppat studdsmatta & sjungit singstar.
Har haft en bra eftermiddag/kväll. =) Hoppas bara att Klas låter bli å pissa i sängen inatt så att natten blir bra också. =)

Kommentaren i förra inlägget ser jag ingen direkt humor i. Faktiskt.
Kan ni inte skriva ut vilka ni är så får ni gärna låta bli att skriva överhuvudtaget.


Lite bättre

Ja, det känns lite bättre nu.
Har haft process idag, så nu känns det lite lättare iaf.
Va tvungen å vrida å vända lite för att få ut de ja ville ha ut, men tillslut så! Å de blev klockrent!

Det gnager fortfarande lite. Men som sagt, det känns bättre!

Tom

Varför ska jag lägga så mycket som 2 strån i kors?!

Ont i magen.

Inatt kom My in till mig. Jag antar att hon vaknade av att Klas skulle gosa eller busa med henne. För hack i häl kom han. Å kurrade å skulle mysa. Å My säger trött: " Neeej klaaaaas. Viiiiill iiiiiinteee" flera gånger om.
Vi somnade iaf om, å Klas också. Fast nere vid mina fötter. Han kurrar rätt högt, så de e rätt jobbigt om han ligger på kudden.

Vaknade iaf å hade jätteont i magen. Kan de bero på att jag har legat på mage hela natten tro? =p

Jag har ju glömt å skriva här att My kan stå på ett ben, utan å hålla i sig. Hon är väldigt stolt. =D (mamma me...)


Tisdag idag.

Ja. Å jag är trött som jag vet inte vad. Jag vakna vid 6 imorse. VARFÖR?!
Varför vaknar jag så tidigt när jag utan problem har kunnat sova en timme till.
Min rygg värker. Och jag funderade idag på om jag ska ta å ta bort staven i naveln kanske. Inte riktigt tänkt på de.

Aja, dagen har väl varit OK iaf. Känns som att jag har tänkt lite väl mkt. men jag lyckades ju va vaken tills vi slutade, och har varit vaken sen jag kom hem. Då vet jag ju att jag klarar av en dag. ÄVEN om jag vaknar kl 6. =p


Arg

Ja, idag är jag arg. Faktiskt. Som fan.
Eller, arg. Så jävla irrterad! Å jo, jag är fan förbannad.
Det finns inget som gör mig mer arg.

GAH! Va i helvete tänker du med?! (kuken eller?) Fattar du inte vad det är du gör??

Nej, just nu ser jag rätt rött. Så jag ska nog inte skriva mer. Då blir det bara fel.


God morgon!

Jag vaknade vid halv 7 imorse. Har börjat vakna ungefär då varje morgon.
My låg fortfarande å sov så jag åt lite fil å flingor å grejade lite i lugn och ro. =)
När jag var klar kommer My in å säger god morgon. Alles nyvaken.

Snart ska jag åka på skolan också. Denna vecka, mån-ons, har jag metodkursen i "kriminalitet som livsstil". Då e vi me BP å har Gunnar Bergström som lärare. Så i Juni nångång antar jag kommer ni kunna läsa mitt namn på denna lista: http://www.stiftkrim.se/behoriga-personer

Jo, det jag skrev om igår. Min favoritkossa nr1 har dött. De va de min morbror tala om för mig igår. Hon va så snäll.
De va inte skoj å höra. Å jag blir lite irriterad, men det är inget å göra nåt åt.

Nu ska vi gå å borsta tänderna å åka iväg. =)
Ha en bra dag!

Kex

Vi kom hem för ungefär en halvtimme sen.

I fredags åkte vi å skulle hälsa på Jocke. Fint va de i huset! Störande bara me alla jävla handtag som va lösa. =p
På kvällen satt vi å kikade på tv å de va nån som satt å gosa massa me pappa iaf. =D
Igår va vi ut å gick en sväng. De va inte så bra väder. Men helt ok ändå. Blev finare på eftermiddan, så då grillade vi fläskfilé. Blev gott!! Å vi matade myrorna med socker. Hehe, vilken fart de blev på dom!!
Hittade en såpbubbleburk som va tom, så vi testade å blanda lite diskmedel å vatten, men de va fel sorts diskmedel så de gick inte bra å blåsa. Fick till nån bubbla bara.

Igår hände något jag tyckte var väldigt roligt. Jag vet inte när jag skrattade så mkt sist.
Jocke satt å sa till My att pappa kunde allt. ALLT kunde pappa. Joorå! Så var det.
De gick en stund.. Sen kom My med burken med såpbubblor å sa: "Du kan ALLT!"
Å han försökte å försökte å försökte. Tillslut så sa My: "Du KAN inte allt.." å såg lite sur ut.
Då blev Jocke lite irriterad å gick å blandade i massa två i den där burken. Han fick till någon enstaka bubbla å My såg genast nöjdare ut. "Pappa kan allt".

Idag har vi också varit ute och gått. My gick väääldans långt innan hon inte orkade mer. När vi gick "hemifrån" så fyllde hon fickorna med sockerbitar. Hon skulle mata myrorna på vägen. Hehe.

Vi har iaf haft en väldigt mysig helg. =o)

På vägen hem fick jag däremot tråkiga nyheter av min morbror. Dom får jag berätta om senare.

My sitter iaf å äter Digestive kex med vitlök å örtost. =)

Min dator

Idag ringde dom. Min dator är hemma igen.
Nu känner jag mig inte handikappad längre.
Det är rätt frustrerande att inte ha nån dator när man är van.
Man har ju inte en blekaste aning om va de e på tv, vet inte va som händer i världen eller nåt!
Men nu är ordningen återställd.

Idag har jag städat. Så det ska va fint när vi kommer hem igen på söndag.
Kändes ju jävligt tacksamt å städa inne på toa...
Skurade golvet, toan, badkaret å ja, gjorde jättefint. Bytte i Klas låda också.
Sen skulle jag och My duscha. Då gick Klas på lådan... Å sket. Så han skrapa ur massa sand på golvet. Sen när han gick ur lådan så hade han skit på ena tassen, så det blev skitavtryck på halva golvet. Han hoppade upp på toan så det blev avtryck där. Sen hoppa han upp på badkarskanten å skulle kika va ja å my gjorde. Så det blev skit där också. Då blev jag less.
Så nu har jag städat toan IGEN. Hoppas de ser någorlunda ut där inne när vi kommer hem igen.

Annars så tycker jag att det är väldans skönt å lägga sig i en ny bäddad säng när man är nyduschad. =p
Hoppas My tycker detsamma. Hon ligger i sin säng å snarkar iaf. =p

Jag vill ha nya gardiner. En ny bokhylla, trolla bort allt rat i klädkammaren. En större garderob. Å lite annat. Men de kommer väl.

Har för övrigt fått höra; "Men vad liten du är för att vara i den veckan!" Hur tolkar man det? Som en komplimang eller bara som en kommentar?? I tisdags på skolan hade jag lite svårt å fokusera ett tag. För de va ett jävla liv i magen. Så jag va tvungen å sitta å titta på hur det rörde sig. Hehe. De e så mysigt ju. =)

Just det ja! Jag kan ju passa på å säga grattis till Lonka & SS också som fick en flicka. =)

Ne, nu ska ja sova och hoppas på att jag faktiskt får sova också. Vet inte vad bebisen håller på me där inne just nu faktiskt. =S 

God natt!

Övik

Nu är jag och My hos Björn och Tindra i Övik.
Vi ha vare å hälsa på Jocke idag. My blir så glad när hon träffar pappa. =)

Bebisen sparkar som bara den. De e rätt mysigt. H*n ha vare vaken precis när vi har hälsa på Jocke, så han ha fått känna när det sparkas.

Annar så har det vare en pissvecka. My va på dagis i måndags. Sen va hon sjuk. Tisdag. Onsdag. Torsdag. Bara feber, så hon fick inte va på dagis, men va på bra humör iaf.

I onsdag va vi på folketshus på seminarium. Sen lämna jag My hos morfar och åkte själv på Arctura å åt middag med 10 vietnameser. =p Trevliga små människor!

I torsdags, sista april, så kom Emelie, Ellen & Robin å käkade glass å mös lite.

Igår så va vi till faster. Kusin fyller år idag, men han skulle bort, så vi fick fira honom igår istället. Satan va trångt de va i bilen! 3 vuxna och 2 barnstolar. Men de gick bra! Det va inte det att de va trångt som va värst. My & Ellen "sjöng" mest hela vägen. Å typ tävlade om vem som kunde skrika högst. =s Blev lite lugnare på hemvägen när Ellen somnade iaf.

Nu ska vi äta pizza.

RSS 2.0