Fan va ja va bra då!

Japp! Känner mig riktigt duktig! Förutom när vi åt så är NU första gången idag som jag bara sitter.

Skolan.. Ja, om nån som ska gå BASSutb till hösten läser min blogg: SE TILL ATT KUNNA ÄNDRA DITT SCHEMA FÖR PRIVATLIVET I SISTA STUND! =p
Hade ordnat så My skulle va hos morfar på torsdag, för då skulle vi ha avslutningsmiddag. Sen så skulle hon va ledig och med mig på freda eftersom att det var planeringsdag på dagis.
Haha, kom till skolan idag, måndag och Håkan börjar med att berätta att det blir ingen avslutningsmiddag på torsdag.
*nehe?!* Näe, då ska vi tydligen inte få äta me BP. Så torsdan skulle de inte bli nåt alls. Hepp.
Fredan då? Jaaa, då ska vi ha våran avslutning på freda istället. Ni vet, den dagen My skulle va hemma med mig eftersom att jag ändå hade slutat.

Men det blev som såhär: På torsdag har vi i klassen egen avslutningsmiddag hos Jessica. Så My får va hos morfar iaf.
Å på freda får hon följa med mig. Sen åker vi till "gammelfarfar godis" tror jag. (Jockes farfar då då.. =p )
Aja. I övrigt rätt bra dag iaf. Skulle skriva något BRA om alla mina klasskompisar och Håkan. På Håkan skrev jag "Flexibel". ;p

Aja. Skjutsa hem Linda & Peter. Hämtade My på dagis. Vi gick in å handlade, de va så varmt så vi fick en glass var också. ;) När vi kom utanför dörren så kom jag på att jag skulle köpa sand till Klas låda. Så vi satte oss ute i solen å åt upp glassen sen in å köpte sand. Åkte hem. Plockade ihop all tvätt, ner i tvättstugan å köra igång maskinerna. Upp. Stekte plättar. (My verkligen älskar plättar!! haha) Ner i tvättstugan å hängde tvätt. Upp igen. Tog av överdragen till soffan i Mys rum. Ner i tvättstugan igen å stoppa in dom i maskin. Upp. Hämta cykeln som stog på ballkongen. Plocka ihop skräp som skulle slängas. Ut med cykeln i förrådet och soporna i containern. Upp igen. Tog ut soffan på ballkongen. Vilket innebar att vi fick städa Mys rum. En påse till med skräp, ut med den. Ner i tvättstugan. My kissade i hissen så jag fick torka där innan vi hjälptes åt att hänga tvätten. Körde igång en maskin till (eftersom att My pissade i hissen...). Upp å ringde till Sigvard. Prata me Jocke en snabbis. Å nu är nu.
Å nu ska jag diska. Sen kika på tv å sen duscha å samtidigt passa på å städa badrummet eftersom att dom kommer å ska byta massa grejer där inne imorrn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0