Hemma.

Ja, vi har ju varit hemma idag. Jag och My. My fick inte komma på dagis då hon hostar, trots att hon är på jättebra humör och ingen feber eller så.
Då ingen av oss var trött eller så, så bestämde vi oss för att åka på ÖB, Polisen och stan.
På väg till ÖB kom vi på att vi kan ju svänga in hos Ingegärd å kika vad hon höll på med. Så det gjorde vi. My levde rövare på Ingegärds kontor..
När vi skulle åka kom pappa å skulle hämta Ingegärd, så vi bestämde att vi skulle åka å hälsa på där också innan vi åkte hem.
På ÖB köpte jag snus. 2 stockar. Räcker väl förhoppningsvis 2-3 veckor iaf.
Sen åkte vi till polisstationen. Rätt intressant å höra vad folk säger där. Medans vi satt och väntade så var det en man som var helt övertygad om att någon hade försökt dödförklara honom. =p
Sen gick vi på Ragnars å köpte en macka som vi skulle äta hos pappa sen. Där träffade vi Zippa. Å jag hör dåligt. RIKTIGT dåligt. =p

Skulle ju på HM och köpa en bikini eller baddräkt. My fick välja vad hon ville ha. Hon ville absolut inte ha nån baddräkt. Hon hade siktet inställt på en rosa Hello Kitty bikini med vita prickar på. Försökte få henne på andra tankar, men det va helt omöjligt! Så det blev en rosa Hello Kitty bikini ändå.. Och en rosa Hello Kitty vattenflaska. (hon vägrade välja badkläder innan jag hade sagt att hon skulle få flaskan.. =p )
Sen skulle hon ha solglasögon också. Gissa vad det var på dom?! Hello Kitty... Men strumporna var inte märkta med den katten iaf. Gick tillbaka till bilen och åkte till pappa. Där skulle My visa upp allt hon hade handlat. Samt jackan hon fick igår. Oj va stolt hon va. =D
Hon lyckades flirta till sig en glass också. Hon och morfar gick ut i solen och åt glass medans jag (för kanskefemtioelfte gången idag) gick på toa.
Vi åkte hem och Jocke kom hit en sväng. Då skulle My prata med farmor. Hehe, hon va så söt, My alltså. Hon skulle berätta att hon hade fått en bikini, men det blev "kivi" istället för "kini" som hon annars säger. Och det var bikinin hon menade, för hon tog telefonen från örat å visade telefonen bikinin. =p
Sen visade hon jackan också. Undrar om hennes farmor såg?? =p Sa åt My att hon fick ta me sig bikinin nästa gång hon skulle åka till farmor å bada (om jag inte har fattat det helt fel så brukar hon gilla att bada hos farmor).

Nu sover My iaf. Och jag hostar bara mer och mer, och känner mig mer och mer matt. My hostar ungefär lika mycket. Men det är samma fart på henne ändå.


Errare humanum est, ignoscere divinum.


Kommentarer
Postat av: sunniva

sv: det är bra :D jag har kommenterat hennes blogg ;)

2009-03-25 @ 20:58:50
URL: http://sunniva.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: ja :)

tackar :D

2009-03-25 @ 22:31:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0